UnicornQueen kérdése:
Korai lenne még kirakni a kis díszkarácsonyfámat?
Figyelt kérdés
Egy aranyos 90 cm-es fehér fenyő, dísznek. Már teljesen karácsonyi hangulatban vagyok, de nem tudom, hogy korai lenne-e. (A rendes nagy karácsonyfát 24-én állítjuk fel, ez csak egy kis fa)2015. nov. 28. 16:33
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem :-) én is díszítési lázban égek.
2/9 A kérdező kommentje:
Okés, köszi :) A szobám tele van égőkkel, imádom *-*
2015. nov. 28. 17:06
4/9 anonim válasza:
Szerintem november utolsó hetétől már belefér a karácsonyi díszítés mindenhol. A szobádat pedig akkor és úgy díszíted, ahogy akarod.
5/9 anonim válasza:
Persze, rakd ki, annál tovább élvezheted:)
6/9 anonim válasza:
Holnap mar advent van, ilyenkor mar fel lehet diszitve a lakas karacsonyi hangulatra. Csinalj adventi koszorut is es rakd ki nyugodtan a szepseges kis fadat is.Boldog unnepvarast,bekes adventet kivanok!
7/9 anonim válasza:
Advent első vasárnapja lesz holnap. Szerintem ez már nem korai. És amúgy is, igazából senkinek semmi köze hozzá. Ha te már karácsonyi lázban égsz azt csinálsz amit akarsz.
Én is ma díszítettem a lakást. Nekem is van pici fenyőm, amit ki szoktam tenni az ebédlő asztal közepére. Igaz, csak dec. 6 után. Addig egy mikulás alakú mécsestartó van kint :)
8/9 anonim válasza:
Igen, korai, meg fogod unni karácsonyig, pedig akkor kéne, hogy megérkezzen a "varázslat". Helyette mit szólsz egy adventi koszorúhoz, vagy egy kis Mikuláshoz a szobádba??
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^ Végül kiraktam, nem untam meg, még mindig itt van :)
2016. jan. 4. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!