A lakásban furcsa szúrós szag van. Mikor elmegyünk itthonról és napok után hazaérünk akkor érezzük igazán. Nem tudok rájönni mi az és mitől lehet? Penész nincs dohosnak nem dohos a lakás, és nem is olyan a szag nem is tudom igazán mihez hasonlítani.
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 16:11
1/9 anonim válasza:
Nem romlott meg valami? Mondjuk tojás?
Nézzetek szét a bútorok alatt, mögött főleg ha van valami háziállat. Az enyém a kenyeret hordta be mindig a hűtő mögé
2/9 A kérdező kommentje:
nincs háziállatunk és rendszeresen takaritok húzom ki a butorokat.ezért is nem értjük.egyszerüen még csak hasonlitani sem tudom ezt a szagot semmihez.már gondoltam arra,hogy a kisszobában a laminált parketta alatti szigetelő folia van berohadva.
2015. nov. 22. 16:38
3/9 anonim válasza:
Új bútor, új (nem fa) padlózat és hasonló van a lakásban ? Sajnos a nem fából készült elemek és berendezési tárgyakból folyamatosan párolog el a gyártás során alkalmazott sokféle vegyianyag (formaldehid, műanyag lágyítók és stabilizátorok, amelyeknek "szaga" van.
4/9 A kérdező kommentje:
nincsen új butorunk. :(
2015. nov. 22. 16:56
5/9 anonim válasza:
Valamelyik lámpába nem tettél vadiúj szuper izzót? Ezek eleinte furcsa szagúak.
6/9 anonim válasza:
Lehet nem is nálatok, hanem valamelyik szomszédtól jön át.
7/9 anonim válasza:
Valaki sósavazta vagy hipózta a wc-jét a szomszédban.
8/9 anonim válasza:
Kerdezö,
en is a burkolatokra tippelnek.
Ha, az esztrich nem szaradt ki elegge es minjart (nedvesen) burkoltak, akkor a burkolat, a laminalt parketta alatt élet van.
peneszedhet.
Az is lehet, hogy maga a laminalt parketta a ludas, ... vm. vegyszerrel gyartottak, ami az egeszsegre karos.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a saját testszagodat érzed.
Amikor ott vagy hosszabb időre akkor azért nem érzed mert megszokod.
Ez vagy TEEEE! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!