Mitől van ez a furcsa szúrós görcsölés?
Figyelt kérdés
Szombat du. kezdődött,akkor olyan volt mint ha a mensim lenne meg,aztán az alább maradt,tegnap este mikor együtt voltunk a férjemmel kegyetlenül görcsöltem,m.beszéltük h orvos,de ő csak hnap tud fogadni!Gold Lily spirál van fent nekem már 1 éve,2 gyerkőcünk van,mind a 2 Törpe császáros volt.Ciszta?Gyulladás?V esetleg elmozdult??Az ellenőrző szalagot soha nem éreztem,de kontrolon mindig rendben volt,3 hónapja voltunk utoljára az orvosomnál!2012. máj. 29. 06:17
1/17 anonim válasza:
Ne már! Ugyanígy vagyok!!! Nekem is kettő van, szintén hétvége óta görcsölök, ma kellene megjönnie, nekem is goldlilly exclusive, én féléve voltam dokinál, 13 hónapja van fent a spirál...mostt írtam ki egy kérdést, hogy lehet terhes vagyok, azért érzem ezt?!
2/17 anonim válasza:
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet,olvasgattam és semmi biztató :-(
2012. máj. 29. 09:30
4/17 anonim válasza:
Mit olvastál? Lehet priviben is...
5/17 A kérdező kommentje:
a kommenteket a te kérdésednél,meg ami ott volt link!!hnap megyünk orvoshoz,aztán kiderül...bár lekopogom ma nem görcsölök!de tnap afalat le tudtam vna kaparni!!
2012. máj. 29. 11:30
6/17 anonim válasza:
nekem most is fáj, olyan hülye tompán, olyan "nehéz" a hasam. Holnap-holnapután veszek tesztet, de mindenképp doki nekem is...
7/17 A kérdező kommentje:
És mióta fent van neked ez a spirál neked is sokáig,sok vérzéssel jár a menstruációd?(nekem tavaly májusba tették fel,a mensim előtt 1héttel már barnás folyásom van,a komolyabb vérzés kb 5 napos,de utána is van barnás folyásom...)
2012. máj. 29. 12:04
8/17 anonim válasza:
aha. 7 napos a mensim, abból 2 nap a durva, a többi csak maszatolás. Nem lett rövidebb a ciklusom, meg nem is fáj jobban, de zavaró lett a peteérés is, az több nyálkával jár, mint előtte és van hogy picit rózsaszínes. Lényegében 2 hét van, amikor nem kell semmilyen betétféleség :O
9/17 A kérdező kommentje:
Ugyan ez van nálam is,sőt ilyen görcsöm is volt már,de tegnap este meg szombaton oltárian fájt!
2012. máj. 29. 12:36
10/17 anonim válasza:
én magamnál erősen gyanakszom babára...meglátjuk. Megírom majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!