Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez a furcsa szúrós...

Mitől van ez a furcsa szúrós görcsölés?

Figyelt kérdés
Szombat du. kezdődött,akkor olyan volt mint ha a mensim lenne meg,aztán az alább maradt,tegnap este mikor együtt voltunk a férjemmel kegyetlenül görcsöltem,m.beszéltük h orvos,de ő csak hnap tud fogadni!Gold Lily spirál van fent nekem már 1 éve,2 gyerkőcünk van,mind a 2 Törpe császáros volt.Ciszta?Gyulladás?V esetleg elmozdult??Az ellenőrző szalagot soha nem éreztem,de kontrolon mindig rendben volt,3 hónapja voltunk utoljára az orvosomnál!

2012. máj. 29. 06:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerinted ezen mi van?

[link]

2012. máj. 29. 16:47
 12/17 A kérdező kommentje:

Én úgy látom h 1 csík!!

Ma vtam dokinál,vizsgálat közbe ugyan úgy szúrósan görcsöltem,f.fázás azt mondta,meg h legközelebb egyből menjek ha görcsöl és írt fel gyógyszert!Még nem váltottam ki,hnap lesz rá időm!

2012. máj. 30. 13:27
 13/17 A kérdező kommentje:
mesulid a gyógyszer amit f.írt az orvosom
2012. máj. 30. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
nem jött meg még mindig, húz a derekam és fáj a fejem, ma tesztelek mégegyet, nagyon remélem, hogy nem pozitív, mert akkor erős a gyanúm, hogy nagyon rossz helyen van...
2012. máj. 31. 08:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Köszi mindenkinek!

Csináltam még 2 tesztet, mindkettő negatív, és a mensim is megjött. Felhívtam egy dokit, mert keddig nem jutok el sehova, azt mondta méhszájsebtől vagy a spirál okozta gyulladástól, esetleg miómától vagy cisztától is lehetnek ilyen fura tünetek, ilyen furcsán feszítő érzés, stb, és tényleg gyanús volt hogy méhen kívüli, de SZERENCSÉRE úgy tűnik, semmi ilyesmi. Ha lesz mégis vmi fejlemény, írok!

2012. jún. 1. 06:44
 16/17 anonim ***** válasza:

öhh bocsi, ez az én kérdésemre beírt kommentem volt, tehát nem mindenkinek, Neked szól most :)

Szóval lehet ciszta, lehet gyulladás, lehet mióma, mindenképp ultrahangot javasolt, lehet le kell cserélni a spirálomat. Azt mondta, hiába lehet fent 5 évig vagy tovább, érdemes cserélni évente, összegileg még így is olcsóbb minden egyéb módszernél.

2012. jún. 1. 06:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Engem m.vizsgált és f.fázást állapított meg...orvosa válogatja?! :-(
2012. jún. 2. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!