Mitől van ez a furcsa szúrós görcsölés?
Szerinted ezen mi van?
Én úgy látom h 1 csík!!
Ma vtam dokinál,vizsgálat közbe ugyan úgy szúrósan görcsöltem,f.fázás azt mondta,meg h legközelebb egyből menjek ha görcsöl és írt fel gyógyszert!Még nem váltottam ki,hnap lesz rá időm!
Köszi mindenkinek!
Csináltam még 2 tesztet, mindkettő negatív, és a mensim is megjött. Felhívtam egy dokit, mert keddig nem jutok el sehova, azt mondta méhszájsebtől vagy a spirál okozta gyulladástól, esetleg miómától vagy cisztától is lehetnek ilyen fura tünetek, ilyen furcsán feszítő érzés, stb, és tényleg gyanús volt hogy méhen kívüli, de SZERENCSÉRE úgy tűnik, semmi ilyesmi. Ha lesz mégis vmi fejlemény, írok!
öhh bocsi, ez az én kérdésemre beírt kommentem volt, tehát nem mindenkinek, Neked szól most :)
Szóval lehet ciszta, lehet gyulladás, lehet mióma, mindenképp ultrahangot javasolt, lehet le kell cserélni a spirálomat. Azt mondta, hiába lehet fent 5 évig vagy tovább, érdemes cserélni évente, összegileg még így is olcsóbb minden egyéb módszernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!