Nálatok otthon hány tekercs WC papír fogy el egy nap? (És hányan vagytok rá? )
Néha felmerül bennem a kérdés, amikor fogytán van... Nem tudom pontosan, csak azt, hogy több napig elég 1 tekercs. Ketten vagyunk a párommal. Én egész nap itthon vagyok s nem tartogatom a dolgot, igazából csökkenthető lenne, mert 8 órát simán kibírok pisilés nélkül, kivéve, ha rengeteg teát ittam :) Menseskor jelentősen több fogy, főleg, hogy sokszor gyakrabban kell cserélni, mint ahogy más okból wc-re kéne mennem. De azért nyilván ilyenkor sem egy tekercs naponta, csak valamivel több.
Tudnék még részleteket írni, de talán ez is kielégítette mindenki kíváncsiságát...
Mióta itthon vagyok (csed), 1 tekercs per nap 2 emberre.
Míg mindketten dolgozni jártunk 1 tekercs 2 napig tartott.
Míg egyedül laktam és otthonról dolgoztam, 1 tekercs 3-4 napig volt elég.
9-es, hogy ázik át csurig a papír az első törlésnél (főleg 6-8rét hajtva), rápisilsz, vagy mi?
Ez beteges, az összes pénted vécépapírra megy el?
A férfi túlzás volt, 19 vagyok, csak a szüleim másik városba költöztek munka miatt, én meg maradtam az egyetem miatt
Mindig tisztára törlöm...
És igen elég pár cikkely.
Azt a két-három cikkelyt kb 4x-5x félbe lehet hajtani.
Pedig nem lesz szaros a kezem, nem üt át a két cikkelyen semmi. Sokkalta hamarabb ki lehet így törölni, mert a 2 kezelhetőbb mint a ti 120-130 cikkelyetek, vagy nem tudom mennyit használtok, hogy 2 használat után elfogy
Érdekes válaszok születtek:)
Nem tudom, hogy mennyi fogyik, szerintem 2 nap egy tekercs. Férfi létemre pisis után is megtörlöm a répát, nagydolog után a törlést követően meg is mosom a seggem.
Viszont nagyban függ, hogy milyen wc papírt használunk. Van az ujjazós fajta, ami oly gyenge, vékony, hogy ha nem csvarok fel eleget, akkor oda a szüzességem, ráadásul még az ujjam is szaros lesz, ezt rühellem, néha belefutok ilyen papírba. Egy jobb minőségű sokkal tovább tart, kevesebbet kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!