Nálatok otthon hány tekercs WC papír fogy el egy nap? (És hányan vagytok rá? )
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 19:44
11/33 anonim válasza:
Férfi vagyok, egyedül élek.
Nekem két hónapja ugyanaz a guriga van, talán a felét ha elhasználtam.
Pisilésnél ugye nincs szükségem rá
Maszturbáláshoz zsebkendőt használok
Kakilásnál pedig két négyzetenként használom, így egy törlési folyamat elhasznál kb 6-8 négyzetet(ebben nincs benne, hogy néha 2őt, mert egyből tiszta)
12/33 anonim válasza:
#9 Munkahelyi wc-re el sem tudom képzelni kik mernek ráülni. 8 órát azért kibírok sz.rás nélkül.
14/33 anonim válasza:
#13. Szóval ha netalántán gyorsabb lenne az anyagcseréd, hogy napi 2x kell menni, akkor inkább tartogatnád 8 órán keresztül, mint hogy kimenj. Hát jó. Ez tényleg sokkal egészségesebb, mint az hogy wc papírral töröld ki.
15/33 anonim válasza:
Nálunk nagy ipari tekercs van felrakva .Nem tudom hány tekercsnek felel meg .
16/33 anonim válasza:
2-es, ez azért túlzás. Nagyon is.
2 pisi egy tekercs??? Rohadt sok.
Egyedül vagyok, pár napig elég egy tekercs, de igazáb még sose figyeltem meg, hogy pontosan meddig.
S nincs bidé itthon sem, s nem is zuhanyzok le minden nagydolog után, tisztára lehet azt törölni, s fürdik az ember minden nap.
17/33 anonim válasza:
Egyedül élek, 16-18 napig elég egy tekercs. És de, pisilés után IS használom.
F
18/33 anonim válasza:
Ha otthon vagyok egész nap akkor majdnem egy tekercs elfogy egy nap. De én sokkal többet járok "kiswc"-re mint egy átlag ember. Szóval ha egész nap otthon vagy és eleget iszol akkor legalább 2 napig ki kéne tartson. Nem értem mitművel aki egy alkalommal elhasznál egy tekercset??? Megőrült? így minden pénzed erre megy el. Meg felesleges is. Használj tampont ha megjön, és akkor nem kell törölgetni. Jól néznék ki ha addig törölgetném amíg folyik a vér, ülhetnék egy hétig a wc-n :D nem ez a megoldás. Ha pisilsz meg csak akkor kezd törölni ha már befejezted ne közben és akkor elég lesz kétszer megtörölni és már így is túlmutattál mindenki máson. Ha annyira fóbiás vagy használj tisztasági betétet, vagy nedves törlőkendőt.
19/33 anonim válasza:
Azért a férfi vagyok több hónapja 1 guriga. Szerintem nem véletlenül vagy egyedül. :) Gusztusos. Kultúrált férfiak pisilés után is használnak wc papírt. Különben vizelde szagú lesz a gatyájuk, meg az uborkájuk és az marha undorító. Kakálás után meg 2 szelet papír elég? Vááááá...........fúúúj.
20/33 anonim válasza:
#19 Én még egy férfit sem láttam, aki vizelés után is papírt használt volna. Bár lehet bennem van a hiba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!