Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek hogyan telik egy...

Nektek hogyan telik egy átlagos szombati napotok?

Figyelt kérdés

Vannak olyan dolgok amiket rutinszerűen szombaton csináltok? Pl. mosás, takarítás? Hogyan néz ki a napotok a reggeli felkeléstől?

Pl.: Reggel kelés után kávé, utána készülődés és bevásárlás, főzés, mosás, takarítás, délutáni programok. (?)

2015. nov. 21. 08:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szombat reggel olyan 6:45-7 körül ébredek. Kávét főzök, gyors zuhany, fogmosás. Reggeli készítés, mert hamarosan egy éhező 2,5 éves gyerek ront be a konyhába. Gyereknek enni adok, őt is elrendezem, felöltözünk. Gyors szellőztetés. Apa még mindig alszik. A gyerekkel elmegyünk a piacra/boltba vásárolni. Mire hazaérünk a férjem is elrendezi magát, addigra ő is reggelizik. Nekiállok a főzésnek, addig az apuka játszik a gyerekkel. Mivel ő NB2-es csapatban focizik, ezért szombatonként meccs nap van. Elkészül és elindul kezdés előtt 2-3 órával (ha hazai mérkőzés van, ha idegenbe mennek akár előtte nap is elmehetnek, függ a távolságtól). Mikor ő indul, általában készen vagyok az ebéddel így én veszem át a gyereket. Játszunk, TV-t nézünk. Délben ebédelünk. Ha a férjemnek hazai mérkőzése van, akkor ellátogatunk a focipályára, és szurkolunk apának. Ma 13:00-tól kezdődött a meccs, szóval ebéd után készülődtünk is, hogy a kisfiunk még apának időben tudjon adni egy szerencsehozó ölelést. Meccs vége után, mi elindulunk haza. Mert még a fiúk elmennek zuhanyozni, megbeszélik a napot, illetve a késői ebédet is elfogyasztják. Ma mikor hazaértünk a kisfiam leült TV-t nézni, amin el is aludt. Addig kitakarítottam a szobáját. Felébredt a kicsi, addigra apa is hazaért. Ismét közös játék, beszélgetések. 18:00 előtt vacsora. Vacsora után átmentünk anyukámhoz, aki kb. 10 percre lakik tőlünk. Egy kis időt eltöltöttünk ott, játszott az unokával. Kb 20:15-re értünk haza, gyerekfürdetés. Esti mesét olvastunk, majd mikor sikerült elaltatni, mi is elmegyünk zuhanyozni. Zuhanyzás után mi is ágyba bújtunk, sorozatot néztünk, beszélgettünk. Majd mikor kérdeztem valamit a férjemtől és nem jött a válasz tudtam, hogy ismét elaludt beszélgetés közben. Ilyenkor nálam előkerül a laptop. Böngészek a világhálón, olvasok. Nálunk így zajlik a szombati nap.
2015. nov. 22. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Hétvégenként általában egy Golden Retrieverre vigyázok.
2015. nov. 22. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!