Nektek hogyan telik egy átlagos szombati napotok?
Vannak olyan dolgok amiket rutinszerűen szombaton csináltok? Pl. mosás, takarítás? Hogyan néz ki a napotok a reggeli felkeléstől?
Pl.: Reggel kelés után kávé, utána készülődés és bevásárlás, főzés, mosás, takarítás, délutáni programok. (?)
Ilyenkor szoktam nagymosni, nagyfelmosni.
Fürdőt, mosogatót domestosba pácolni. :)
Este előkészítem a holnapi ebédet.
Minden szombat-vasárnap a melóhelyen vagyok,ügyeletben.
Szombat 12,vasárnap 24 órában.
A LEGJOBB!!!!!
100% túlórapénz. 3000/óra.
Átlag havi 1 alkalommal kell valamit csinálni,azt is kb. fél órát.
Van TV,net,konditerem.
Nincs főnök!
Jár érte 3 szabadnap,amik hétköznap vannak kiadva! Olyankor bármit el tudok intézni (hivatal,doki),tudok csajozni,mert a sok pasi melózik a feleségek meg parlagon hevernek. :)
Lecsekkolom a facet, instagramot, tumblr-t. Átmegyek anyumhoz jó reggelt kívánni, majd cappuccinot iszok. Beszélek egy kicsit a haverjaimmal, utána vagy tanulok vagy
elmegyek (általában) Pestre vásárolgatni -> 5 körül hazaérek, 1 óra pihenés, segítek a házimunkában, felporszívózok, bekapcsolom a gépet, játszok, és bumm, eltelt a szombati napom.:(
Ha tanulós napom van, azaz otthon vagyok általában: tanulok 1 órát, majd felporszívózok, port feltörlöm, segítek anyumnak az ebéd elkészítésében, 30 perc pihi, újra tanulás... Majd 5-6 körül géphez/telóhoz jutok és játszok/beszélgetek. Néha átmegyek barátnőimhez, de attól függ, hogy mennyire vagyok kimerülve és mennyire van kedvünk hozzá. :D
SO INTERESTINGGG 14/L
Kávé,mosás,a párom alszik, visszabújok az ágyba,maszturbálás, mert olyan béna a szexben hogy ki vagyok éhezve.
Főzés,délután filmezés, és játszuk tovább a boldog párkapcsolatot.
10-11-ig alszunk lustálkodunk a férjemmel, beengedjük a hálóba a cicákat és dögönyözzük őket :D Felkelünk, megcsináljuk az ágyat.
Általában a férjem csinálja hétvégén a reggelit, most épp crossiant-t sütött :)
Ezután általában az egész nap (ha nincs más dolgunk) lustálkodunk, jól érezzük magunkat, sütit sütünk, játszunk (ps4), este közösen főzünk vacsit (ebédelni nem szoktunk), együtt forrófürdőzünk, este berakunk egy filmet. Ha szép idő van sokszor elmegyünk egyet sétálni. A hobbijainkkal is ekkor szoktunk foglalkozni :) Későn megyünk aludni 1-3 között.
Takarítani sosem szoktunk hétévégn, hülye leszek. Inkább rászánjuk azt az 1,5 órát pénteken (mondjuk általában mindig tisztaság van, szóval tényleg nem nagy erőfeszítés ha ketten csináljuk), de a hétvége a pihenésé.
Egyedül mosni szoktam 2 adagot vasárnap vagy szombat, de az igazából nem munka mert annyi melóm van vele, hogy berakom meg utána elrakodom mikor kész a szárítógép is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!