Hol/hogyan dugulhatott el a lefolyó?
A mosogató lefolyója eldugult, de nem tudjuk hogy hol.
A szifont már vagy 1000x kiszedtem, kipucoltam, az teljesen tiszta. Kerti slagot is bevetettem, a falban rengeteget bele tudtam nyomni a csőből, és végig lefolyt a víz.
Próbáltam ilyen dróttal, ami szintén belement az egész a fali lefolyóba, (csőgörény, ha jól tudom a neve) és mégsem folyik le a víz.
csőgörény/kertislag/pumpa, már minden volt. Még ecetes szódabikarbóna is......
És ezeket megcsinálom, a lefolyóban lefolyik a víz, de ahogy összerakom, és ráengedném, a vizet, a víz megáll felül, és nem folyik le sehova. Vagy ha igen, akkor az is kb 4 óra, mire 2 liter víz lefolyik.
Pedig a szifon tiszta, a falban a csövet, már kipucoltam, és sem ütközött akadályba....
Az a vicc, hogyha a falba dugom be a slagot, akkor a víz, lefolyik egyből. Kipucolom a szifont, teljesen tiszta, a slagot belenyomom, és teljesen átfolyik rajta a víz. AMint összerakom a mosogatót, a víz nem folyik le!
Miért????
Igen, ez vagy valami hasonló dolog lehet.
Ha a falba dugva a slagot lefolyik a víz, akkor nem ott van a gond, hanem a kinti csőrendszerben, ezt kellene végignézni-végiggondolni.
Ugye, nem csak a szifont, hanem az összes csövét megvizsgáltad, a mosogató szűrőjétől kezdve?
Azt még megteheted, hogy rendesen összerakod a mosogató csöveit, de ne a falba csatlakozzon a vége, hanem egy vödör felett legyen, és úgy engedj bele vizet. Elvileg így nem szabad kifolynia. Akkor kezdd el visszafelé bontani, és egyszer csak eljutsz a problémához. (Lavór legyen alatta.)
továbbra sem jó.
Külön ha a szifon másik vége szabadon van, a másik pedig a mosogatóhoz csatlakoztatva akkor lefolyik, amint bekötöm a fali csőbe a szifont beáll az egész
túlfolyócső alatt mire gondolsz?
Arra ami oldalon van, ahol a nedves tányérokról lefolyik a víz? Mert az is tiszta.
itt látod a szifonokat, és a túlfolyó bekötését. a szifonnal ez nem jön le. van a kádnál, a mosdónál, a mosogatónál. az oldalfalon egy nyílás. ahova berakod a dugót oda csatlakozik bele. a szifon leszedésével ez még nem jön le. ehhez a nyíláshoz van sokszor rögzítve a dugó lánca. ezen kap levegőt a lefolyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!