Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen öblítőt vegyek, hogy...

Milyen öblítőt vegyek, hogy jó illata legyen a ruháimnak?

Figyelt kérdés

Anyám inkább az olcsó megoldást szokta választani (mosópor téren is) és hát az eredmény nem valami jó.

Milyen öblítő és mosópor kombinációt ajánlotok?

Illetve még azt is leírhatnátok, hogy mivel tudnám kitisztítani a mosógép öblítő részét, mert szerintem ez is hozzájárul a kellemetlen szagokhoz.

2015. nov. 9. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kivehető az adagoló fiók, akkor vedd ki, áztasd egy ideig meleg vízben, majd mosd ki alaposan. A fiók helyét is törölgesd át, amennyire beérsz. Futtass le egy forró programot úgy, hogy beöntesz 1 liter ecetet. A dob ajtajánál a gumit is törölgesd át, ahol rés van. Én Persilt használok és Lenor, illetve Silan öblítőt. Ezeknek nagyon tartós az illata. Éveken át a szekrényben álló ruhákban is érezni.
2015. nov. 9. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szaglású férfiként nem szoktam ajánlani az erős illatú öblítőt. Egy hölgynek sokféle kozmetikuma van. Szerencsés esetben illatmentesek, még a deo is. Szerencsétlen esetben több kozmetikumának is illata van, és egy hölgy használ parfümöt is. Ha most a hölgy a parfüm mellé felvesz egy parfümmel nem harmonizáló, erős öblítő illatú ruhát, félelmetes szagorgia lesz, amit húz maga után...

A hölgyek, az amúgy hozzájuk passzoló parfüm illatát teljesen agyon tudják vágni a parfümmel nem harmonizáló illatú deo-val, vagy a ruhájuk "odanemillő" illatával...

2015. nov. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!