Miért nem fűt rendesen a gákazán?
nem programozható? Nekem 93-as őskövület van, már az is tudja azt hogy a kinti benti hőmérséklet alapján kitalálja magának hogy hány fokos legyen a víz.
Csak itt még az heti programot digitálisan lehet programozni, a többi paramétert, mint görbe meredekség, eltolás, csékkentett módban a vízhőmérséklet redukálása, ezeket potikkal, meg dip-kapcsolókkal lehet beállítani.
A mostaniaknál meg simán digitálisan.
"Nekem 93-as őskövület van, már az is tudja azt hogy a kinti benti hőmérséklet alapján kitalálja magának hogy hány fokos legyen a víz."
Az jó. Nekem a 2011-es "újkövület"-hez (Wolf) közel 100.000Ft-ba kerül az időjáráskövető szabályozó. Úgyhogy ennyiért inkább a kezelőpanelon állítgatom én hogy hány fokos előremenőre moduláljon.
Na akkor nekem szerencsém van, mert a házzal kaptam a kazánt.
Egyébként sokat lehet spórolni ezzel a fonkcióval, amikor vettem, napi 24qm-t evett, aztán annak ellenére hogy jöttek a hidegebbek, én meg elkezdtem beállítani, és lement napi 9-14 ig, időjárásfüggően.
De néha idegesítő is tud lenni, amikor este beállítom 18 fokra, betakarózok, éjszaka meg amikor kint lemegy -10ig akár, elkezd előredolgozni és azt veszem észre hogy lejárt a "szaunaidő" mehetek csobbanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!