Mit tennétek ha szomszéd levágná a kb 180centis sövényetek a telek sarkánál (hogy ő nem lát ki) és bedöntené a beton oszlopot amit a sövény benőtt (csak így tudta levágni tövig)? A legbetegebb ötletekre is nyitott vagyok XD
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 20:16
21/21 anonim válasza:
De köcsög :O Az a sövény pedig már nem akármilyen szép lehetett, meg hát az a ti értéketek volt, ő meg csak tönkre tette a munkátokat mert útba van neki a ti telketeken? :S Szerintem tépkedd ki a virágjait, vagy sós vízzel locsold meg őket, az tuti van neki, a virágait meg mindenki félti. Fákat bokrokat szintén meg lehetne tisztelni egy sósabb vizes oldattal. Graffiti a ház falára? Valami ízléstelen vagy horog keresztek :O Aztán meg jelentsd fel névtelenül a tiltott jelképek miatt xDD Ba***ál ki vele de rendesen. Fák kérgébe is karcolhatsz horogkereszteket. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe, de én mindig kiakartam próbálni, hogy mesékben így beszoktak mindent wc papírral borítani. Ha vízzel átlocsolnád valami gusztustalan átlagú cafatokkal lenne tele az udvara, a fáinak a lombja, a bokrok a kert, minden. A graffiti sprayvel meg megmunkálhatnád a kocsiját is. A horogkeresztet itt is csak javasolni tudom, de ezekkel a graffitikkel jobb ha nem buksz le xD Vagy süss sütit, nyomd tele hashajtóval azt vidd át, hogy új recept, gondoltad hozol nekik kis kóstolót. Persze tegyél bele a hashajtóból bőven. Kis adagban is hasson, nehogy már ne. Reggel/este mikor aludna bömböltessetek zenét, de úgy h az ő fala is bele remegjen. Vagy technot vagy metált. Még egy kis fejfájást is nekiii :'DD De ha rajongó akkor valami mást amit tuti utál. Lesz időtök kikísérletezni. Szerintem egy ilyen bosszú már elég szép elégtétel lenne :O Inkább abbahagyom, mert a végén még kikészíted őket xDD Sok sikert. Eljött a te időd! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!