Mennyibe kerül egy ehhez hasonló ház? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Ha vásároljuk, akkor olcsóbb? Vagy építve jön ki olcsóbban? Nektek mekkora házatok van? Nem akarunk pici házat, de hatalmasat sem. 1 hálószoba, meg a leendő gyerekeinknek külön-külön 1 szoba. Terveink szerint 2 gyereket szeretnék, akkor már kell 2 szoba a hálón kívül. Gondoltunk 1 fürdőt a földszintre, 1 fürdőt az emeletre. 1 konyha + étkező és a nappali. Talán egy dolgozószoba, ami nagyon picike (ez nem fontos). Sok pénzre gondoljunk? 20 millióból kijön? Nem pont ilyent szeretnék, de valami hasonlót:) Előre is köszi a válaszokat!
2010. márc. 15. 17:07
11/15 anonim válasza:
Szerintem így jó a ház szine ahogy van.Fiatalos és szép.20-30millió biztos van.Mégegyszer nagyon szép és én is elfogadnám!Irigylésre méltó akinek ilyen háza van.!!
12/15 A kérdező kommentje:
Budapesttől távoli városkába szeretnénk élni. Itt azért jóval olcsóbbak az árak. 20 körül 6 szobást is adnak eladásra, de az hatalmas:) Mi azért annál kisebbre gondoltunk.
2010. márc. 15. 17:32
13/15 anonim válasza:
hát, építve biztosan nem jön ki 20ból. még ha a telek árával nem is számolunk ugye. de még ha mindenből olcsó van benne akkor sem jön ki. amúgy ez nekem tetszik, de bonyolult a formája, a tetőszerkezet összetett, szóval nem reális a 20. én előbb a vásárlással próbálkoznék, mert ha valóban olcsón lehet ingatlant venni sztem jobban megéri az, aztán felújítás olyan tempóban, ahogy telik rá. egy ilyen házat, mint a képen lévő már meg sem mutatják 30 alatt, aztán az nem is új. nagyon függ a helytől, ingatlanáraktól.
14/15 anonim válasza:
Biztos, hogy több, mint 30 millió. A miénk nem állt meg ennyiben (vidéki), pedig szerintem feleakkora sincs, mint amit belinkeltél.
Egyébként egy nagyon szép ház, de tuti, hogy nagyon drága.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vásárlással az a problémánk, hogy mindig van valami, ami nem tetszik, az építésnél nincs ilyen probléma, mert ott mi tervezzük:) Megfelelne egy nem annyira bonyolult szerkezetű ház. Csak legyen benne minden, amit szeretnénk:)
2010. márc. 15. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!