Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy ehhez...

Mennyibe kerül egy ehhez hasonló ház? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

Ha vásároljuk, akkor olcsóbb? Vagy építve jön ki olcsóbban? Nektek mekkora házatok van? Nem akarunk pici házat, de hatalmasat sem. 1 hálószoba, meg a leendő gyerekeinknek külön-külön 1 szoba. Terveink szerint 2 gyereket szeretnék, akkor már kell 2 szoba a hálón kívül. Gondoltunk 1 fürdőt a földszintre, 1 fürdőt az emeletre. 1 konyha + étkező és a nappali. Talán egy dolgozószoba, ami nagyon picike (ez nem fontos). Sok pénzre gondoljunk? 20 millióból kijön? Nem pont ilyent szeretnék, de valami hasonlót:) Előre is köszi a válaszokat!

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 15. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így jó a ház szine ahogy van.Fiatalos és szép.20-30millió biztos van.Mégegyszer nagyon szép és én is elfogadnám!Irigylésre méltó akinek ilyen háza van.!!
2010. márc. 15. 17:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Budapesttől távoli városkába szeretnénk élni. Itt azért jóval olcsóbbak az árak. 20 körül 6 szobást is adnak eladásra, de az hatalmas:) Mi azért annál kisebbre gondoltunk.
2010. márc. 15. 17:32
 13/15 anonim ***** válasza:
hát, építve biztosan nem jön ki 20ból. még ha a telek árával nem is számolunk ugye. de még ha mindenből olcsó van benne akkor sem jön ki. amúgy ez nekem tetszik, de bonyolult a formája, a tetőszerkezet összetett, szóval nem reális a 20. én előbb a vásárlással próbálkoznék, mert ha valóban olcsón lehet ingatlant venni sztem jobban megéri az, aztán felújítás olyan tempóban, ahogy telik rá. egy ilyen házat, mint a képen lévő már meg sem mutatják 30 alatt, aztán az nem is új. nagyon függ a helytől, ingatlanáraktól.
2010. márc. 15. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy több, mint 30 millió. A miénk nem állt meg ennyiben (vidéki), pedig szerintem feleakkora sincs, mint amit belinkeltél.

Egyébként egy nagyon szép ház, de tuti, hogy nagyon drága.

2010. márc. 15. 17:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vásárlással az a problémánk, hogy mindig van valami, ami nem tetszik, az építésnél nincs ilyen probléma, mert ott mi tervezzük:) Megfelelne egy nem annyira bonyolult szerkezetű ház. Csak legyen benne minden, amit szeretnénk:)
2010. márc. 15. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!