Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy ehhez...

Mennyibe kerül egy ehhez hasonló ház? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

Ha vásároljuk, akkor olcsóbb? Vagy építve jön ki olcsóbban? Nektek mekkora házatok van? Nem akarunk pici házat, de hatalmasat sem. 1 hálószoba, meg a leendő gyerekeinknek külön-külön 1 szoba. Terveink szerint 2 gyereket szeretnék, akkor már kell 2 szoba a hálón kívül. Gondoltunk 1 fürdőt a földszintre, 1 fürdőt az emeletre. 1 konyha + étkező és a nappali. Talán egy dolgozószoba, ami nagyon picike (ez nem fontos). Sok pénzre gondoljunk? 20 millióból kijön? Nem pont ilyent szeretnék, de valami hasonlót:) Előre is köszi a válaszokat!

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 15. 17:07
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

csinos kis családi ház...de sztem nagyon drága...olyan 30-40 millió lehet, vagy még több...újonnan épített és nagyobbacska is

amugy én is hasonlóról álmodozom :) csak jó nagy telekkel, hogy tudjak állatokat tartani, és a házikóba szeretnék egy ebédlőt konyhával együtt,egy nappalit, meg külön hálószobát mindenkinek (nekünk, plusz két gyerek van tervezve)

2010. márc. 15. 17:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nekem nem tetszik.):

Az ár függ attól is hogy hol van!(faluban vagy városban)

2010. márc. 15. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze attól még szívesen lecserélném erre a mostani házat!

De átfesteném.

2010. márc. 15. 17:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

nézz szét itt, konkrét árakat, építési határidőket stb. is találsz:

[link]

5/15 anonim ***** válasza:

20-ból nem kell visszakérni az tuti.

Ha van kapcsolat, akkor talán tudsz spórolni.

6/15 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért:

nagyon szép a ház, de én is átfesteném

2010. márc. 15. 17:21
 7/15 anonim válasza:

Szia!

Nekem tetszik amit linkeltél, de szerintem ez sokkal nagyobb annál, mint amit leírtál. És tutira nem jön ki 20 millióból.

Mi vidéken élünk (40 percnyire Pesttől, kisvárosban), és pont olyan a házunk, mint amiket leírtál, vagyis: 3 háló, 1 nappali, 2 fürdőszoba, WC, konyha, étkező, pince, garázs,spajz, pici dolgozószoba. Mi 23-ért vettük, bár aztán még kiderült róla pár "turpisság" (pl beázott a tető....) és bőven rá kellett költeni. Javaslom, hogy ha kb 20 van rá, akkor vidéken keresgéljetek, Pest közelében. Amúgy ha jól tudom 150 négyzetméter köürl van a mienk.

2010. márc. 15. 17:29
 8/15 A kérdező kommentje:
Picike városról lenne szó:) Ezért gondoltunk 20 millióra:) Olyan drága minden:( Köszi a válaszokat!
2010. márc. 15. 17:29
 9/15 anonim válasza:
Szép, nem tudom, mennyibe kerülhet, de hogy nekem mikor lesz lakásra 20 millióm (csak 2M önerőm van és minden Pesthez köt), az jó kérdés.
2010. márc. 15. 17:30
 10/15 anonim válasza:
Ja, meg azt nem is írtam, hogy az emelet nekünk üres volt, se parketta, se festés, se semmi....
2010. márc. 15. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!