Mennyibe kerül egy ehhez hasonló ház? Nektek tetszik?
Ha vásároljuk, akkor olcsóbb? Vagy építve jön ki olcsóbban? Nektek mekkora házatok van? Nem akarunk pici házat, de hatalmasat sem. 1 hálószoba, meg a leendő gyerekeinknek külön-külön 1 szoba. Terveink szerint 2 gyereket szeretnék, akkor már kell 2 szoba a hálón kívül. Gondoltunk 1 fürdőt a földszintre, 1 fürdőt az emeletre. 1 konyha + étkező és a nappali. Talán egy dolgozószoba, ami nagyon picike (ez nem fontos). Sok pénzre gondoljunk? 20 millióból kijön? Nem pont ilyent szeretnék, de valami hasonlót:) Előre is köszi a válaszokat!
csinos kis családi ház...de sztem nagyon drága...olyan 30-40 millió lehet, vagy még több...újonnan épített és nagyobbacska is
amugy én is hasonlóról álmodozom :) csak jó nagy telekkel, hogy tudjak állatokat tartani, és a házikóba szeretnék egy ebédlőt konyhával együtt,egy nappalit, meg külön hálószobát mindenkinek (nekünk, plusz két gyerek van tervezve)
Őszintén nekem nem tetszik.):
Az ár függ attól is hogy hol van!(faluban vagy városban)
Persze attól még szívesen lecserélném erre a mostani házat!
De átfesteném.
nézz szét itt, konkrét árakat, építési határidőket stb. is találsz:
20-ból nem kell visszakérni az tuti.
Ha van kapcsolat, akkor talán tudsz spórolni.
Bocs az off-ért:
nagyon szép a ház, de én is átfesteném
Szia!
Nekem tetszik amit linkeltél, de szerintem ez sokkal nagyobb annál, mint amit leírtál. És tutira nem jön ki 20 millióból.
Mi vidéken élünk (40 percnyire Pesttől, kisvárosban), és pont olyan a házunk, mint amiket leírtál, vagyis: 3 háló, 1 nappali, 2 fürdőszoba, WC, konyha, étkező, pince, garázs,spajz, pici dolgozószoba. Mi 23-ért vettük, bár aztán még kiderült róla pár "turpisság" (pl beázott a tető....) és bőven rá kellett költeni. Javaslom, hogy ha kb 20 van rá, akkor vidéken keresgéljetek, Pest közelében. Amúgy ha jól tudom 150 négyzetméter köürl van a mienk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!