Dávidoff91 kérdése:
Érdemes lenne puffertartály beszerzése? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy öntvény kazánom amit szeretnék puffertartállyal kombinálni.Azt hallottam,hogy sokat lehet spórolni,és a kazánnak is jobb,ha nem pislákol benne a tűz és nem rakódik rá a kátrány.Ugyancsak öntvények a radiatorok.
A ház 100nm.
A kazánhoz nincs keringető,gravitációsan van megoldva.
Sokan mondták hogy a keringetőtől kilyukad a kazán,ezért valamiféle hőcserélős megoldásra gondolok.
Várom a hozzáértő kommenteket.
2015. okt. 4. 11:13
11/15 A kérdező kommentje:
A falfűtés szerintem hülyeség. A fal nem ad le annyi hőt.Most fűtsem a kinti levegőt is? Szerintem egy jól szigetelt padlófűtéses házban biztosan jól működik.
2015. okt. 14. 21:43
12/15 anonim válasza:
A padlófűtés önmagában nem elég, az csak temperálásra való. Olvass utána a falfűtésnek, mielőtt kijelented, hogy hülyeség.
14/15 anonim válasza:
Ismerősnek volt padlófűtése.
Nagyon kellemes a meleg padló, csak a bejutott por nem tud leülni, a felszálló légmozgás miatt folyamatosan kering a légtérben, ameddig nyugalomba nem jut az asztalon, polcon, tüdőben.
15/15 A kérdező kommentje:
Padlófűtést semmiképp nem akarok,mert van egy gyenge por allergiám.A télen nem vagyok otthon igy majd csak jövőre lesz esedékes a felújítás. Köszönöm a hozzáértő hozzászólásokat :)
2015. okt. 28. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!