Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Concept VP-8130 Focus porszívó?

Concept VP-8130 Focus porszívó?

Figyelt kérdés
Használhatatlanná vált a régi. Van valakinek tapasztalata a nevezett porszívóról ?
2015. szept. 10. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
magyar honlapokon alig találni, így kérdéses nekem az esetleges tartalék szűrő, porzsák vásárlása. garancia sem olyan egyszerű, így postázással (mall). "energia cimkét" sem látok róla, a teljesítmények nem mindig mérvadóak a tisztításnál.
2015. szept. 10. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményedet. Az lenne a kérésem, hogy szíveskedjél olyat ajánlani, amelyik: többször használatos textil porzsákos, szívóerő legalább 300 W. Nevezett cseh porszívó ilyen. Segítségedet előre is köszönöm.
2015. szept. 11. 08:04
 3/3 anonim ***** válasza:

a textil porzsák már nehéz eset, mert szinte nem találni már ilyent.ha van, akkor meg kevés a porszívórol az adat, így nem ajánlanám jó szívvel.

a szívási teljesítmény nem egységes adat, mert minden cég máshol méri(motornál, csőnél, fejnél...) a túl nagy szívás(~400W) meg szőnyegnél kevésbé hatásos, mert erősen rászívja a fejet, és nem megy be fals levegő, ami a port szállítaná a gépbe. Így a most életbelépő energiacímkék az eltávolított por mennyiségét mérik kemény padlón, szőnyegen, és a kibocsátott levegő szennyezettségét mérik. mindezt a hatékonyságot A-B-C-D...betűkkel jelzik. itt bővebben: [link]

én most váltottam textilesről porzsák nélkülire, és meglepődtem, mert több koszt szed össze. szűrője mosható, így évente elég 1x megvenni a szűrőkészletet elviselhető áron, de kompresszorral kifújatva még tovább jó, mint olvastam sok helyen. és abszolút nincs porszag porszívózás alatt és után.

2015. szept. 11. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!