Concept VP-8130 Focus porszívó?
a textil porzsák már nehéz eset, mert szinte nem találni már ilyent.ha van, akkor meg kevés a porszívórol az adat, így nem ajánlanám jó szívvel.
a szívási teljesítmény nem egységes adat, mert minden cég máshol méri(motornál, csőnél, fejnél...) a túl nagy szívás(~400W) meg szőnyegnél kevésbé hatásos, mert erősen rászívja a fejet, és nem megy be fals levegő, ami a port szállítaná a gépbe. Így a most életbelépő energiacímkék az eltávolított por mennyiségét mérik kemény padlón, szőnyegen, és a kibocsátott levegő szennyezettségét mérik. mindezt a hatékonyságot A-B-C-D...betűkkel jelzik. itt bővebben: [link]
én most váltottam textilesről porzsák nélkülire, és meglepődtem, mert több koszt szed össze. szűrője mosható, így évente elég 1x megvenni a szűrőkészletet elviselhető áron, de kompresszorral kifújatva még tovább jó, mint olvastam sok helyen. és abszolút nincs porszag porszívózás alatt és után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!