Rendesen dolgozó, munkahellyel rendelkező magyarok! Azok válaszolnának nekem akik minimálbér körüli fizetést kapnak (többi lent)?
Ha következő hónaptól megemelnék a fizetésed mondjuk 30-40 ezer forinttal, akkor mire költenétek azt el (a következő félévben)
Valami új ruha, esetleg jobb telefon mint a régi, vagy talán elmennétek nyaralni végre egy hétvégére a balatonra stb..?
Esetleg jobb kaja, a számlák, magyar termékek, fogyasztási cikkek?
Vagy X5 BMW?
Nem vagyok minimálos közel sem, de biztos hogy nem hatalmas importnövelő költekezésbe kezdene, aki 90e helyett 120e et vinne haza, sőt ha 150 et akkor sem!
Egyértelmű h félre rakom, sosem tudni mi lesz a következő hónapban sajnos.
De ha folyamatosan kapnál többet!
Ne általánosítsd le a gondolataidat másra, a kérdés pont azért van hogy olyanok válaszoljanak akiket érint.
Egyből vágtam hogy mire akarsz kilyukadni, csak ne felejts osztályozni, hogy mi is a hasznos a számunkra.
És ne felejtsd el hogy a magyar cégek piaci részesedését is segíteni kell, mert ennek a kérdésnek csak is így van értelme!
Jó de mire fogyasztanád el?
40 forinttal fogsz TÖBBET költeni kajára a jelenlegi kiadások mellett? (csak mert ha eddig se haltál éhen akkor mi az az extra ami annyival többe kerül)
Ha még 10-15öt mondanál megérteném de így elképzelésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!