Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kell az öblítőket higítani?

Kell az öblítőket higítani?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Amire rá van írva, hogy koncentrátum, azt lehet. Én nem szoktam, mert higítatlanul sokkal puhábbak lesznek a ruhák :)
2010. márc. 11. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, a gép hígítja magától.
2010. márc. 11. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
nem kell... én legalábbis nem szoktam egyiket sem...
2010. márc. 11. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nincs is olyan, amire ne lenne ráírva, hogy hígítani kell 1L=4L. De én sem szoktam egyiket sem .
2010. márc. 11. 12:57
 5/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy veszek egy 4 literes flakont,beleöntöm az 1 liter akármilyen öblítőt,és ráküldök 3 liter csapvizet.Felrázom,oszt viszontlátásra.Nekem a mosógépszerelő szomszédom szólt,hogy ne az 1 literes Lenor öblítőt töltsem a mosógép tartályába,hanem higítsam,mert nem tesz jót a gépnek ha sűrűn teszem bele.Azóta tartom magam ehhez.Ne kérdezzétek miért,halvány lila fingom sincsen,dehát csak ért hozzá.
2010. márc. 11. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
kell sajnos!most tudtuk meg mosógépszerelőtől,hogy a mosógépet valahogy tönkreteheti,mert túl sűrű az állaga,és mindre rá van írva,hogy koncentrátum..szal jobban jártok,mert egy ismerősömnek ettől ment tönkre a mosógépe,ugyan még én sem hallottam ilyet,de látom,hogy igy van..
2010. márc. 11. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az őblítőtartóba is higítva teszem , mert akkor nem lesz nyálkás a tartály.
2010. márc. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!