Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy pattintsam le a rögzítést...

Hogy pattintsam le a rögzítést? Folyik a mosógép?

Figyelt kérdés
Mai nap folyamán szétszedtem a mosógépemet, mert mosás után elkezdett kifolyni egy kevés víz. Előbb kipucultam a szűrőt, kijött belőle egy kevés víz ami ugye szokott maradni benne. De! Utána is folyt egy kis víz. Oldalra borítottam, leszedtem mindkét oldal paneljét, és látom, hol a hiba: az egyik gumi lecsúszott kissé a szűrőnél, de nem tudom lepattintani az őt körülfogó fémet... mivel pattinthatnám le, hogy visszaigazítsam a gumit a helyére? :O
2015. aug. 22. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Feltehetően valamilyen bilincsről van szó, azt kell meglazítani. Csak hát sokféle bilincs van...
2015. aug. 22. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez olyan bilincs, amit így össze kell nyomni, és úgy pattan le... de a kombinált fogóval sem pattant le
2015. aug. 22. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Kép?
2015. aug. 22. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott, meg tudtuk igazítani. De nem ott van a hiba, hanem másutt :(
2015. aug. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!