Van valakinek ötlete?
porszívóval próbáld meg leszívni róla, vagy kefével ,de mosás előtt. De azt nem tudom, milyen kefe kéne egyébként. Hajkefe, körömkefe, cicakefe, cipőkefe;
vagy pl ha van a porszívódhoz egy kefefejed, akkor az is jó lehet; nekünk a porszívonkon van egy ilyen szelep/zsilip, ami elől tehát elhúzzuk ami elzárja (kinyitjuk), akkor nem olyan erősen szív; tehát lehetne akár vele talán ruháról is leszedni a szutykot. vagy pl nemtom, mosodában esetleg kérdezd meg; de amúgy lehet,hogy ő se tudna megoldást; pl egy mosodás; csak azt mondaná, hogy tud, hogy fizessél nála egy mosást; én ezt nem tudom (remélem nincs ilyen:)) na, szóval szerintem valami finomabb fajta kefével, pl porszívóé, keféld át; vagy még akár celluxszal átmehetsz rajta, hogy így tapkodd oda rá a ruhára; szintén még szárazon; és akkor hátha beleragadnak a kis szöszök a celluxba. Na és akkor tehát csak odaérinted, odanyomod a celluxot/akár vastagabb ragaszószalagot; akár kisebb felületen próbáld ki, hogy mennyire könynen kiszedhető/lehúzható a szalagcsík. Vagy pl , jaj, igen, na, vannak ezek a gyantacsíkok is, de azt nem tudom, mennyire tudod felmelegíteni, tehát ilyen esetre szerintem talán jobb a cellux, meg a ruhának is megvan, hogy mennyi hőt bír ki,mert szerintem elég melegnek kell lennie a gyantának, hogy használjon, tehát ilyen tépőzáras jellegű gyantára gondolok, mint a cellux vagy a sebtapasz; de legyen inkább cellux, és akkor ez tuti jó, nem kell melegíteni, és elég hosszú csíkokat le tudsz tapasztani, majdpedig lehúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!