Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Menyiért kötik be a gáztüzhelyet?

Menyiért kötik be a gáztüzhelyet?

Figyelt kérdés

Vettem egy orion go c2 tüzhelyet, és csak akkor érvényes a garancia, ha az általuk megjelölt szerelő köti be?

Akinek ilyen van, menyiért kötötték be?Vezetékes gázra vagy pb-re kötötték?

2010. márc. 8. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában nem tipus és gáz fajta függő a dolog.

Ha nem kell vezetékkel és csappal bajlódni, max flexibilis összekötő cső akkor kb 5-10 ezer között van.

A legtisztább ha felhívod a szervízt aztán mérlegelsz.

2010. márc. 9. 03:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy kb 10e-t kérnek érte. És általában minden tűzhelynél kötelező szerelővel számlával igazoltan beköttetni. Az egész egy pár perces művelet szokott lenni.

Ha flexibilis csővel kötik be, vigyázz, mert nem mindegy hogy milyen!

Nálunk eredetileg fém burkolatú direkt földgázra való flexibilis csővel gázszerelő kötötte be a tűzhelyet. Aztán pár éve kijöttek a gázszolgáltatótól, hogy új EU-s szabvány van, miszerint fém burkolatú flexibilis csövet tilos használni és sürgősen cseréltessem le műanyag(!)-ra. Hogy mért jobb a műanyag, azt ne kérdezd, mert én sem értem!

Kijöttek a gázszolgáltatótól, lecseréltek kb egy méteres flexibilis csövet, kb 2 perc munka volt, 20eFt-os számlát kaptam. :S És ez évekkel ezelőtt volt, igaz benne volt a cső ára is, de nem hiszem, hogy az olyan drága dolog lenne.

2010. márc. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!