Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a gázbojlernek...

Mi lehet a baja a gázbojlernek? (Vízhez, gázhoz értő válaszát várnám)

Figyelt kérdés

Tudom, gázszerelőt kéne hívni, fel is hívtam, elmondta hogy szerinte mi a baj, azt mondta szerinte nem veszélyes, de ha továbbra is vacakolni fog, akkor hívjam újra és kijön megnézni.

Tehát a baj az, hogy miután kieresztettük a meleg vizet és elzártuk a meleg vizes csapot, ezután megnyitjuk a hideg vizet és miután a hideg vizet is elzártuk, akkor lobban be a lángja a bojlernek, pedig akkor már nagyon nem kéne!Aztán el is alszik, csak lobban, mint mikor e meleg vizet nyitjuk meg.

Szerelő szerint ez nyomáskülönbség miatt lehet vagy mert olyan vízvezeték van valahol, ami nincs végtelenítve.Hát én nem tudom, de engem zavar, ijesztget.

Nem szeretném, ha nagyobb baj lenne belőle, másik gázszerelőt nem nagyon ismerek, legalábbis nem tudok most megbízhatót hirtelen.

Van valaki aki esetleg tudja mi lehet a gond?Tényleg nem veszélyes? Esetleg másnál ugyanilyen probléma??

2015. aug. 11. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Koros lehet picit már. A behuzótekercs nem jól működik.Ki kéne cserélni.
2015. aug. 11. 17:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, mikor 2 éve ugyan ezzel a problémával hívtuk a szerelőt, kitisztította belül teljesen és soká jó volt.

Köszi a választ.De tényleg nem veszélyes?Azért mit gondolsz, merjük használni?Nem szeretem, mert ijesztget.De ma biztos nem jön szerelő és fürödni meg kellene...

2015. aug. 11. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön a szerelő használd úgy hogy mikor már nem kell meleg víz ne a vízcsapot vagy zuhany csapot zárd el először hanem zárd el a bojlerbe bemenő gáz csapot. Szépen ki ég a gáz a bojlerből majd zárod a vizet. Egyébként ha sokáig ég így szétnyomja a felforrt víz valahol a kötést ha rossz helyen állsz leforráz. Nem kell nagy időkre gondolni mondjuk 8-10 másodpercig ég a bojler de nem folyik át rajta a víz csak benne áll. Egyszer jártam így szét lökte az egyik flexibilis kötést. Tehát nem robbantok azért fel.
2015. aug. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!