Miért nem terjedt el a külső ventilátoros lakás hűtés módszer?
Figyelt kérdés
Rákerestem a neten, de nem találtam róla semmit, pedig a legolcsóbb és leghatékonyabb hűtési módszer ami létezik.
Én ezt használom és így 3-4 fokkal jobban lehűl a lakásom reggelre mint anélkül. Ebben a melegben felbecsülhetetlen értékű.
2015. aug. 9. 07:10
21/25 anonim válasza:
Szívesen kipróbálnám, mert már 21 fokos a szoba és éjjel is iszonyat meleg van, hiába hagyom nyitva az ablakot, de sajna nincs erkélyem, külső abalakpárkányra meg nem tudom tenni az álló ventillátoromat, legfeljebb az ablak elé, de úgy nem hiszem, hogy működik.
22/25 anonim válasza:
"Már 21 fokos a szoba"??? Nem 31?
23/25 A kérdező kommentje:
Vagy csak ironizált! ;)
Egyébként asztali ventilátor jó csak az ablakba és nem árt kikötni.
A legjobb persze ha van erkély.
2015. aug. 13. 06:34
24/25 anonim válasza:
31 akart lenni!
Egész éjjel nyitva volt az ablak, így is csak 30,5 fokra hűlt le a lakás, ma már kora reggel sem volt hűvös.
25/25 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem hűl le.
Városban kb 5 fokkal több van, mint amit az időjárás jelentők és oldalak közölnek.
Tehát Szegeden például este 10 körül meg 30 alá a hőmérséklet.
Hajnalra 26 fokra hűl csak le.
De ez egyre rosszabb.
2015. aug. 13. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!