Miért nem terjedt el a külső ventilátoros lakás hűtés módszer?
Rákerestem a neten, de nem találtam róla semmit, pedig a legolcsóbb és leghatékonyabb hűtési módszer ami létezik.
Én ezt használom és így 3-4 fokkal jobban lehűl a lakásom reggelre mint anélkül. Ebben a melegben felbecsülhetetlen értékű.
Akkor nálatok nem kell alkalmazni és feleslegesen koptattad a billentyűzeted!
Örüljetek, hogy nem panelbe laktok a 10.-en!
A hátrányok engem nem érintenek pedig panelban lakok.
Sok itt a kifogáskereső, de az ő bajuk. :)
Egy 10 éves olcsó ventilátort használok és alig van hangja. Szinte csak a légfúvás hangja hallatszik.
Arról nem tehetek, ha valakinek hangos. Cserélje le.
A hajnali 3-at nem kell annyira szigorúan venni.
Most már értem. Hát tudod ki szórakozna ilyenekkel. Amúgy is nálam ki van kapcsolva minden mikor alszok. Nem mernék úgy elaludni, hogy bármi menne a házban. Főleg nem kint az erkélyen.
"Olcsóbb és leghatékonyabb hűtési módszer". Ja persze. Menj szabadalmaztasd! Engem nem győztél meg.
Nem is akarok senkit meggyőzni.
Aki panelban lakik és nem akar megbolondulni a hőségben, azért az lehet, hogy kipróbálja és áldani fog érte, hogy ezt itt közzétettem!
Közzétetted???
Öcsém, feltaláltad a spanyolviaszt! Általános iskola 7. osztály, amit mondasz.
De ha mégis úgy véled nagy felfedezés, és te tetted közzé először, nosza irány a szabadalmi hivatal. Ha levédeted, még licencdíjat is követelhetsz attól, aki utánoz...
Várom a linkeket és a 7. -es tankönyvet amiben erről írnak!
Köszi!
Nem mondtam, hogy én találtam fel, de nem számítottam rá, hogy valaki ennyire ráér és kötekedni jár erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!