Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egy hónap múlva költözök...

Egy hónap múlva költözök koliba, milyen konyhai eszközöket ajánlanál?

Figyelt kérdés

Itthonról nem nagyon akarok semmi ilyesmit vinni (alapból nem szívesen utaznék az ország egyik részéből a másikkal miközben egy konyhát cipelek a táskámba, másik, hogy amúgy sincs itthon olyan sok edényünk meg minden, hogy abból én még koliba vigyek cuccokat), szóval be kell vásárolnom, viszont még sosem kellett konyhai eszközöket bevásárolnom, így elég tapasztalatlan vagyok (sütni/főzni azért tudok, csak itthon már egy berendezett konyha állt rendelkezésemre).

Szóval 0-ról kéne dolgokat vennem, lehetőleg minél olcsóbban, de azért szart sem akarok venni, ha már valamire pénzt költök, akkor szeretem a legjobb dolgokat megvenni (mármint abban az árkategóriban a legjobbat)

Amire szükségem lenne:

- egy-két kés (nem fogok 10 fogásos kajákat csinálni, de azért jó lenne olyan kés, amivel rendesen lehet kenyeret, zöldséget, meg alkalmanként húst szeletelni)

- egy serpenyő

- egy lábas

Mit ajánlotok?

Csak menjek be egy Tesco-ba aztán vegyek ami megtetszik? Igazából ezt tenném, de az itthoni kések fele is olyan szar, hogy semmit sem lehet elvágni vele, az ilyet azért el akarom kerülni.

2015. júl. 29. 12:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!