Biztonságos lehet erdőben egy régi présházat megvenni?
Figyelt kérdés
10 évig látogatta a tulaj, elég nehéz megközelíteni, mert erőteljesen cserjés a terület, viszont ez a cserjés körben védővonalként viselkedik, mert ezekből a vonalakból a présház megközelíthetetlen.
Van egy kis elvadult szőlője is.
Nagyon szép helyen van ezért arra gondoltam megvenném, az érintetlenségét eléggé bizonyítja, hogy még az oda vezető út is be van gazosodva, a ház környéke viszont szép, rendben van tartva, feltörés nyomai nem láthatóak.
2015. júl. 5. 21:40
1/5 A kérdező kommentje:
Viszont főleg amiatt aggódom, hogy ha ott valaki megtámad nem nagyon lehet segítséget kérni, a legközelebbi külterület (és ezek is csak szőlősök) fél kilóméterre van, a legközelebbi kisváros pedig több mint 5 kilóméter
2015. júl. 5. 21:40
2/5 anonim válasza:
Valaha olvastam egy tanulmányt a tanyán élőkről. Azt írták, hogy ők elfogadják, hogy az élet ilyen okból bármikor véget érhet.
3/5 A kérdező kommentje:
Az nem semmi...
2015. júl. 5. 22:57
4/5 anonim válasza:
Ha van kút, akkor érdemes. A villany még nem is lényeg, bár a szivattyúhoz nem ártana. Márcsak a permetezés miatt. Egyébként nem hinném, hogy egy borosgazdát bárki bántana a pénzéért. A bor elszállítása viszont már problémás lehet normál autóval.
5/5 anonim válasza:
Megmondom neked,hogy esélyesebb,hogy a városközpontban támadnak meg,s ha belegondolsz este ott se jár senki.Szóval ettől ne tarts,teljesen felesleges.Én megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!