Mitől lehet ez a hőingadozás a zuhanyban?
Figyelt kérdés
Amikor nincs a csövön a zuhanyfej, akkor tökéletes, megtartja a meleget. De ha rajta van a zuhanyfej, akkor hol meleg, hol hideg.(kb. 10-20 másodpercig meleg, utána kihűl)Még maximum melegen sem történik semmi. Mitől lehet ez?
Hallottam olyat, hogy kicsi a nyomás, igaz ez?
2010. márc. 3. 17:55
1/4 anonim válasza:
szerintem valaki szivat és nyitogatja a csapto egy másik helyiségben:S A víz egyébként már a zuhanyfej előtt összekeveredik, így szerintem nem az lesz a gond
2/4 anonim válasza:
Valóban, a hideg-meleg víz nyomáskülönbsége okozhatja a problémát. Valószínű, hogy a zuhanyfej leszűkíti a keresztmetszetet, és emiatt-időszakosan-leáll a melegítés,- ha átfolyós gázboylert használtok.
4/4 anonim válasza:
Le kell cserélni a zuhanyrózsát olyanra, aminek nagyobb a vízáteresztő képessége. Ha a rózsa nélkül meleg a víz és felcsavarva a zuhanyrózsát 20 mp múlva el kezd hűlni és végül hideg lesz, akkor az történik, hogy a rózsa felszerelésekor annyira lefogja a vizáteresztő képességét a csőnek, hogy a boyler főláng elalszik és már csak a csőben van meleg víz, ami 20 mp alatt kiürül.
A problémát a mostaninál több és nagyobb lyukakkal rendelkező zuhanyrózsa általában megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!