Padláson hogy kéne portalanítani?
Csak a földön! Nem vastagon, de észrevehetően áll a por a beton alapon. Ha seprek, elkezd szállni a por. Porszívót megenné, tehát azt sem akarnék.
Fölmossak? A lényeg, hogy a föld legyen tiszta.
Köszönöm a választ, de a közelben sajnos nem tudnék ipari porszívót kölcsönözni.
Esetleg más megoldás?
esetleg vizezd be a seprűt
úgy szoktam seperni bent, mert szárazon száll a por
meglocsolom a seprű alját, kicsapkodom a vizet belőle, így nedves marad
persze, ha nagy-sok a por, akkor ez sem nyerő
folyosón nálunk van szőnyeg, ez alatt nagytakarításkor (negyed évente) jó sok por van
porszívóval szoktam összeszedni
a porszívó fejét sörtés állapotba állítom és finoman húzogatom illetve rakom rá a porra
mikor már vonyít, és pirosban van a telítettség mutató, ürítem a textil porzsákot
ez egy régi porszívó, már nem gyártják, csak porzsákja van, semmi hepa meg egyéb szűrő
fel is moshatsz, bár ekkor sokszor kell cserélni a vizet, és gondolom a padláson nincs csap...
faluhelyen lakunk
Mi évente~két évente lemeszeljük a padlást.
Jó kis pihentetet oltott meszet bele egy diszperzites vödörbe,hajnalban felkelni,még nincs nagyon meleg,és egy partvis fejet a mésszbe mártogatva,legyezőszerűen 1,5~2m-s sávokban meszelve_guggolva~térdelve curikkolni végig. Az leköti a port is.
(Hogy én azt hogy útálom csinálni!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!