Mit kezdjek a padláson a verébbel?
Figyelt kérdés
A hangokból azt hittem egér költözött fel a padlásra, de egy veréb az, aki ott garázdálkodik, majdnem összesza.tam magam, amikor az egércsapda kihelyezése közben a fejem mellett elrepült. Valahogy bekeveredett, mit tegyek vele, nyissam ki neki a kéménykilépőt, vagy hagyjam tavaszig ott élni, mert kint megfagyna?2014. dec. 2. 20:58
1/3 anonim válasza:
Hagyd nyitva résnyire,és ő eldönti. Ha úgy hagyod, lehet visszajár majd melegedni. Bár nem hinném,hogy megfagyna, mindig kitelelnek.
2/3 anonim válasza:
Mi egész télen etetjük az ablakpárkányon a madarakat, rengeteg veréb is jön. Nem fagynak meg odakint. Vegyék ki egy-két cserepet, azon ki tud repülni.
3/3 anonim válasza:
Tavaszig ételés ital nélkül úgyis elpusztulna a padlásodon, úgyhogy jobb, ha kiengeded. A kéménykilépő kinyitása jó ötlet. Kint talál magának eleséget, és ha tud táplálkozni, nem fagy meg. Én madáretetőben etetem a madarakat - a verébre mondjuk haragszom, mert disznó módon szinte fürdik az ennivalóban és kicsapkodja az etetőből, bármekkora a perem -, de azért az ő segítsége is jól jön nyáron a bogarak, meg a hernyók ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!