Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » S. O. S.! Segítene valaki aki...

S. O. S.! Segítene valaki aki ért hozzá? Füstöl a kémény ajtó fent a padláson.

Figyelt kérdés

Üdv

egyedül vagyok itthon L/17 és begyújtottam a szokásos módon, aztán felnéztem a padlásra és ott a kémény ajtónál enyhén füst jön ki 1 résből nem nagyon

hívtam anyumat de azt mondta nincs probléma mert múlt héten kotorták ki (holnapig haza se jön anyum)

most is füstöl de nem annyira mikor begyújtottam

kint füstöl a kémény

mit csináljak??? kissé pánikolok mert pánik beteg is vagyok már rosszul is vagyok

ugye nem fog felgyulladni a ház?

nincs semmi a padláson csak a kémény

segítsetek

köszönöm

2012. jan. 27. 13:28
 1/5 anonim válasza:
100%
elképzelhető hogy nyitva maradt a kéményen az az ajót amelyiken tisztítják... azt csekkold, de nem gyulladhat ki mivel ott csak füst jön nagyobb az esélye a füst mérgezésnek
2012. jan. 27. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A kéményen dupla ajtó van meg kell nézni hogy a belsőt visszatették e, illetve jól van e visszatéve.Nem ártana a kéményseprőknek szólni mert attól hogy kotorták még lehet dugulás.Meg kellene tükrözni, ez nem játék.
2012. jan. 27. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van. Nézd meg, hogy a kéményajtó belső ajtaja vissza van-e téve rendesen. Előtte persze várd meg míg kialszik a tűz. Kályhával fűtesz? Gondolom akkor lejjebb is kell lennie egy kéményajtónak! Ott azt ki kellene szedni, és oda betartani egy tükröt, hogy nincs-e valami ott, ami elállja a füst útját. Nincs valaki, akár egy szomszéd aki megnézné neked?
2012. jan. 27. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

"mert pánikbeteg is vagyok".....

..."nagyobb az esélye a füst mérgezésnek"...jah :)

2012. jan. 27. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:

2-3 szor felmentem a padlásra és akkor már nem láttam füstöt meg jól visszanyomtam a kéményajtót

igen kályhával, csak 1-1 fát dobok a tűzre

megkérdeztem a szomszédot és ő azt mondta hogy lehet volt 1 nagyobb szél és visszafújta és ott jött ki

amúgy lehet ebből baj?

2012. jan. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!