1/13 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. pl. hány fokra lesz melegítve?
2/13 anonim válasza:
"Favágó módszerrel" számolva:
1 m3 = 1000 liter, akkor 5 m3 = 5000 liter.
Nézd meg, hogy 5 liter vizet mennyi gáz elfogyasztásával tudsz felmelegíteni, abból már az 5000 liter víz melegítéséhez szükséges gáz mennyisége kiszámolható.
3/13 anonim válasza:
Hány fokról hány fokra, te okos kérdező!
4/13 anonim válasza:
Óóó nem az az okos, aki kérdezte, hanem aki ennyi alapján már válaszolt is :D
Kellene a melegítő eszköz hatásfoka is :D
5/13 anonim válasza:
És a gáz energiatartalma, illetve a víz pontos hőhetehetetlensége (mert az is változó lehet)
6/13 anonim válasza:
2-es vagyok!
Közönséges panel-lakás vízmelegítő boyler, amit szinte mindenki használ.
Majd a kérdező eldönti, hogy hány fokra akarja melegíteni, és gondolom, hogy a csapból folyó hideg vizet akarja, tehát nem kell ennyire "tudományos" megközelítés a dolgokhoz!
7/13 anonim válasza:
És ha tudtok olvasni, azzal kezdtem a válaszom:
"Favágó módszerrel" számolva!!!!
9/13 A kérdező kommentje:
A csapban lévő hidegvizet szeretném melegíteni kinyitom a melegcsapot és nem tudom kb 40-50C fokos lehet gázkazán melegíti.
2015. jún. 5. 00:35
10/13 A kérdező kommentje:
és földgáz
2015. jún. 5. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!