Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szennyeződés okozhat rövidzárl...

Szennyeződés okozhat rövidzárlatot?

Figyelt kérdés
Reggel letekertem az elektromos cigimről az aksit, majd rászerettem volna nyomni a töltőt, mire az elkezdett egy kicsit füstölni és nagyon büdös szaga lett. Azonnal letettem hátha robbanni készül, de nem. Egy ideig be sem akart kapcsolni, pár órával később megnyomtam és elkezdett villogni(mikor merül akkor ezt csinálja). Szétszedtem, és látok egy kis égésfoltot a chipen, megnézem közelebbről és egy égett szőrszál volt azon a helyen, leszedtem, megnéztem, hogy az e és az volt. Na most, okozhatta ez a rövidzárlatot, a kellemetlen égett szagot és a rövidzárlatot? Van benne olyan, ami lekapcsolja ha magasfeszültség éri és be is kapcsolt akkor.

2015. máj. 28. 14:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!