Az akusztikus gitároknál számít az, hogy jobb vagy bal kezes vagyok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 17:47
1/6 anonim válasza:
elvileg van külön jobb és balkezes gitár. én bal kezes vagyok, de azt hiszem amin én próbálkoztam az jobb kezes volt. aztán próbáltam bal kézben tartani, de nem ment.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak meg kell fordítani a húrozást, a bundok nem különböznek a két oldalon.
Csak ha nem szimmetrikus a test, akkor nem mindegy, mert a másik oldalon nem tudsz annyira lent lefogni.
3/6 apexik válasza:
Az a lényeg, hogy ha szimmetrikus, akkor mindegy, ha nem, akkor a megfelelő irányú gitáron jobban kell kell elérjed a magasabb hangzásokat, mint megfordítva. Láttam sok gitárost, aki nem húrozza át balosra a gitárját, mert a jobbosak jóval nagyobb számban vannak, így egy köcslöngitárral is tudsz mit kezdeni.
4/6 anonim válasza:
Akusztikusnál számít ugyanis nem tudod átállítani a húrlábon az intonációt, tehát nem lehet megfordítani. vagyis meg lehet de hamis lesz ha fordítva húrozod fel.
5/6 anonim válasza:
Az nálad számít nem a gitáron ugyanis ha bal kezes vagy akkor bal kezes gitárt kell hogy vegyél. A húrokat nem lehet a helyükről elpakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!