Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet a radiátor mögött...

Hogy lehet a radiátor mögött kitakarítani, kifesteni?

Figyelt kérdés

Panelházról van szó egyszerűen borzasztóan poros, joszos a háta mögötti rész! Szétlehet ezt szedni hogy kifordítsam vagy mit lehet ezzel csinálni? A kezem nem ér be végig, szóval csak felületesen lehetne kitakarítani! Hamarosan festetni szeretnék de az ottani részt nem is szokták vagy hogy működik ez?

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 25. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek!Szerintem apukád lustaságból hárít!!!!!

Én nő létemre leszedtem a radiátort nyáron.A párom kivitte, és kimostuk slaggal! Mögötte is ki lehet festeni, és ennyi!Nem tudom a távfűtést mikor zárják le, kérdezd meg a közös képviselőt! Utána leengedi a rendszert, és mehet is a móka!1 radiátor leszedése, kb 3 perc!

2010. febr. 26. 15:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Az a baj h nem csak poros hanem koszos is.. :S Megpróbálom kisúrolni de ez annyira nem hatásos mintha le szedném.. Sajnos apukám hajthatatlan és igazad van, kedves utolsó! LUSTA.. Pedig megcsinálnám magamban is de akkor leszedné a fejem..

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 27. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!