Ha vendég hoz váltócipőt, nagyon ciki ellenőrizni a talpát?
Igen, ez elég ciki.
Mi sem járunk cipőben a lakásban. De elfogadnám, ha valaki ragaszkodik a váltócipőhöz. Talán büdi a lába vagy csúnya és nem akarja mutogatni.
Azért mert utcára is hordja, még lehet tiszta, ha előtte letisztítja. Ez nem indok arra, hogy ne lehetne benti cipő.
Ha ennyire zavar, akkor ne hívj vendégeket, mert így nehéz jól éreznie magát egy társaságnak.
A többiekkel ellentétben az én véleményem az, hogy a te lakásod, és a te házirendedhez kell alkalmazkodni.
Ha jól értem, te teszel szívességet a társaságnak azzal, hogy rendszeresen helyet biztosítasz egy társasjáték party-hoz. Akkor a mániáidhoz nekik kell alkalmazkodniuk.
Egyszer legénykoromban a szüleim Hévízen kúrálták magukat, és én az alkalmat kihasználva házibulit szerveztem a lakásunkba. Udvariasan még a szomszédokat is figyelmeztettem, hogy kicsit zajosabbak leszünk. Van aki világítástechnikát hozott, más meg a hangtechnikát intézte, én a kaját, piját. Összecsavartam a szőnyegeket, és sokat táncoltunk egész éjszaka.
Másnap a rendrakásnál, takarításnál vettem észre, hogy valamelyik lány magassarkú cipőjének a sarkából kiállhatott egy szeg, mert az egész parkettán ezrével voltak apró, milliméteres bemélyedések, karcolások, minden lépése meglátszott.
Szüleim évekig emlegették, hogy egy éjszaka alatt tönkrevágtam a parkettát, mígnem néhány év múlva lett annyi spórolt pénzem, hogy felcsiszoltattam és lelakkoztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!