Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha vendég hoz váltócipőt,...

Ha vendég hoz váltócipőt, nagyon ciki ellenőrizni a talpát?

Figyelt kérdés
Van egy társaság akivel, rendszeresen összejárunk társasozni nálunk. Én mindig levetetem a cipőt az emberekkel, de van egy lány, aki nem szeret cipő nélkül lenni és papucsban sem, ezért mindig hoz egy váltócipőt, amire azt mondja, tiszta. Viszont nekem gyanús, hogy az ugyanúgy egy utcai használatú cipő, mert egyrészt amikor átvette a múltkor, és megláttam a talpát, olyan porosnak tűnt, másrészt ma reggel láttam benne az utcán is. Hamarosan jönnek hozzánk megint, szerintetek para lenne, ha megkérném, hogy mutassa meg a cipője talpát? Szívem szerint megkérném, hogy egy nedves fehér rongyon töröljön lábat, hogy kiderüljön egyértelműen, hogy tiszta-e. Ez nagyon nagy pofátlanság?
2015. máj. 20. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez elég ciki.

Mi sem járunk cipőben a lakásban. De elfogadnám, ha valaki ragaszkodik a váltócipőhöz. Talán büdi a lába vagy csúnya és nem akarja mutogatni.

Azért mert utcára is hordja, még lehet tiszta, ha előtte letisztítja. Ez nem indok arra, hogy ne lehetne benti cipő.

Ha ennyire zavar, akkor ne hívj vendégeket, mert így nehéz jól éreznie magát egy társaságnak.

2015. máj. 20. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Beteges.
2015. máj. 20. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő bunkó ès ráadásul mèg abnormális viselkedès is.
2015. máj. 20. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
10%

A többiekkel ellentétben az én véleményem az, hogy a te lakásod, és a te házirendedhez kell alkalmazkodni.

Ha jól értem, te teszel szívességet a társaságnak azzal, hogy rendszeresen helyet biztosítasz egy társasjáték party-hoz. Akkor a mániáidhoz nekik kell alkalmazkodniuk.

Egyszer legénykoromban a szüleim Hévízen kúrálták magukat, és én az alkalmat kihasználva házibulit szerveztem a lakásunkba. Udvariasan még a szomszédokat is figyelmeztettem, hogy kicsit zajosabbak leszünk. Van aki világítástechnikát hozott, más meg a hangtechnikát intézte, én a kaját, piját. Összecsavartam a szőnyegeket, és sokat táncoltunk egész éjszaka.

Másnap a rendrakásnál, takarításnál vettem észre, hogy valamelyik lány magassarkú cipőjének a sarkából kiállhatott egy szeg, mert az egész parkettán ezrével voltak apró, milliméteres bemélyedések, karcolások, minden lépése meglátszott.

Szüleim évekig emlegették, hogy egy éjszaka alatt tönkrevágtam a parkettát, mígnem néhány év múlva lett annyi spórolt pénzem, hogy felcsiszoltattam és lelakkoztattam.

2015. máj. 20. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem ciki, ez már bunkóság! Rám már azt is mondták, hogy tisztaságmániás vagyok, azt is, hogy rendmániás, de még sose mondtam senkinek, hogy vegye le a cipőjét, az meg, hogy mutassa meg a talpát....az meg egyenesen nonszensz...
2015. máj. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!