Az ciki ha fiuvagyok és imádom a my little ponyt?
annak fogják tartani ha terjeszted
de ízlések és pofonok
bár miatt lehet, hogy be jön
Egy macsó férfi haver szereti a Hello Kitti-t, kislányával látta elő szőr. Honnan tudom, hogy mondtam kis lányka szép a cicád - napvédő hálós takaró volt -, erre monda apué. Bár igazából az ő hasznára volt. A Hello Kitti csak egy volt a sok rajzfilm közül.
Ez már "rémes" a helyesírása, legalább érthető. Tuti súlyos részképesség zavarra van a kérdezőnek, de sértőbb a nyelvhasználatra a szarkazmusod.
Amúgy neked is van rész képesség zavarod, csak más téren. ;)
"nem magyarul beszélsz" - honnan tudod, hogy nem csak az írása pocsék
A diszlexiások, diszgráfiások nagy része szépen és helyesen beszél, akár választékosabban is mint az átlag. - idegen nyelv elsajátításában, ha nincs akadálya többségben ki sem jön. - Ha még tud angolul is, most kéredeze meg a yahoo answers oldalon - ott más ciki és más szinten (akár UK akár US? ) itthon Kis Vakondot nézni nem ciki. A Pony-kat még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!