Lekvárból még lehet pálinkát csinálni?
Figyelt kérdés
Annyi baracklekvár maradt nyárról nem tűnne fel senkinek ha pár üveg eltűnne. Lehet még pálinkát csinálni belőle?2015. máj. 17. 18:14
1/6 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak macerás. Fel kell hígítani, hogy a cukor koncentrációja 5% körül legyen, a rostos részt lehetőleg ki kell szűrni. fajélesztővel meg kell erjeszteni majd a kierjedt cefrét lepárolni.
2/6 A kérdező kommentje:
szeretlek ♥
2015. máj. 17. 18:25
3/6 anonim válasza:
Jó pár üveggel el kellene tüntetni,hogy abból eladható pálinka legyen .Így eladva jobban járnál .
4/6 anonim válasza:
Jól gondold meg, mert pálinkából lekvárt már nem lehet!
6/6 anonim válasza:
Ha a lekvárba annakidején tartósító szert tettek (szalicil, nátrium benzoát), akkor nem fog dolgozni az élesztő és nem fog megerjedni. Érdemesebb eladni lekvárként, és az árából pálinkát venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!