Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lekvárból még lehet pálinkát...

Lekvárból még lehet pálinkát csinálni?

Figyelt kérdés
Annyi baracklekvár maradt nyárról nem tűnne fel senkinek ha pár üveg eltűnne. Lehet még pálinkát csinálni belőle?

2015. máj. 17. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, csak macerás. Fel kell hígítani, hogy a cukor koncentrációja 5% körül legyen, a rostos részt lehetőleg ki kell szűrni. fajélesztővel meg kell erjeszteni majd a kierjedt cefrét lepárolni.
2015. máj. 17. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
szeretlek ♥
2015. máj. 17. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó pár üveggel el kellene tüntetni,hogy abból eladható pálinka legyen .Így eladva jobban járnál .
2015. máj. 17. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Jól gondold meg, mert pálinkából lekvárt már nem lehet!
2015. máj. 17. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A lekvár a pálinka abortusza!
2015. máj. 17. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a lekvárba annakidején tartósító szert tettek (szalicil, nátrium benzoát), akkor nem fog dolgozni az élesztő és nem fog megerjedni. Érdemesebb eladni lekvárként, és az árából pálinkát venni!
2015. máj. 18. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!