Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a lakótársai...

Mit csináljak, ha a lakótársaim éjjelenként fent vannak és nem tudok tőlük aludni? Egyetemisták.

Figyelt kérdés
Most is itt beszélgetnek, partiznak vagy nem tudom, mi van. Beteg vagyok, megfáztam, fáj mindenem. Direkt 10 után feküdtem le, hátha csend lesz addigra. Egy ideig jó volt, utána 3/4 12-kor ébredtem fel a nagy hangzavarra. Most pont 3 óra mulva kelnem kell, dolgozni kell mennem délelőttre. Amúgy sem tudok jól aludni panelben, így meg végképp nem. Külön lakást nem tudok kivenni pénz miatt, csak ilyen lakótársasat. Hogy fogom bírni a melót... Lehet, hogy lázas is vagyok. Minden testrészem fáj már. Idegesség is tombol bennem. Tegnap 10 előtt feküdtem le, akkor is zaj volt. Olyan idegesítő, mert én nem tudok dumálása elaludni. Füldugó se segítene, mert biztos, hogy áthallatszana rajta a zaj.
2010. febr. 23. 00:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit csináljak. Legszívesebben garzont vennék ki egyedül, de nincs rá lóvé. 75 ezer ft-os fizetésből nem lehet megoldani, minden olyan drága...
2010. febr. 23. 05:49
 12/18 anonim ***** válasza:

"nem érdemes egyetemistákkal együtt laknod,ők teljesen más életet élnek."

Nem más élet ez hanem értelme van e annak amit csinálnak, és nincs semmi.Ahelyett hogy a tanulásra koncentrálnának elbliccelik az éveket és számottevő tudás nélkül végzik el az iskolát.És az is érthetetlen hogy nincs semmi tolerancia az emberekben ha mással együtt laknak.

2010. febr. 23. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom már dolgozol, de írok.:)

Próbáld ki a füldugót, komolyan. Nem hittem benne, mig be nem kerültem a kórházba pár éve, majd 5 hétig bent voltam, és tőlem 2 méterre egy horkoló, süvitő banyek...

Volt, hogy már sírtam, meg nappal aludtam, csak hogy ne legyek fáradt.

Aztán hoztak nekem füldugot, nem volt 100 forint, 3M a neve, ugy emlékszem,és gyógyszertári.

Ha ébreszteni akarod magad, akkor tedd a párnád alá a telefont, állitsd rezgőre is, hogy tuti meghalld.:)

Csak próbáld ki, megéri!:)

2010. febr. 23. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Én gimis koromban voltam ilyen szituban a kollégiumban. Aztán bekeményítettem és megmondtam nekik, hogy ilyenkor alvás idő van, aki akar zenét hallgatni annak kitalálták a fülhallgatót, aki kártyázni akar azt vagy csendben tegye vagy menjen ki a konyhába/fürdőbe stb. Megértették és többet nem volt gond.
2010. febr. 23. 09:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem dolgozomennyi alvással. Aludtam 3 órát nem régen. A rezgőt se biztos, hogy észrevenném. A macskák sokszor ellopják a telefont. Valamikor az ébresztő végére ébredek fel, mert hajnalban lendülök bele az alvásba. A nagyon hangos beszéd (az van itt) átszűrődik a füldugón.
2010. febr. 23. 09:25
 16/18 anonim válasza:

3:41-es vagyok. Na ,én is jó későn feküdtem le,a párom kb.hajnal 5 körül kelt,akkor már talán elszundíttam!Megértelek,mert nekünk is van két cicánk,és éjszaka ők is szoktak rosszalkodni,meg a telefon töltőket rendszeresen elrágják!És na,igen,nem egyszerű olyan lakótársakat találni,akik elviselik a háziállatokat!

Ha te bármit beszólnál az ő hangoskodásukra,úgyis jönne az,hogy "Mi meg a büdös macskáidat kell,hogy elviseljük!" !A füldugó is egy megoldás,de nekem nem vált be,engem egyszerűen idegesít,hogy a fülemben van,nem bírom elviselni..illetve legtöbbször oldalt fekszem,és egyszerűen nyomja a fülemet..Pedig hosszú távon mégis keresni kell valami más megoldást,mert gondolom, a munkahelyeden sem tolerálják állandóan,ha "beteget" jelentesz alváshiány miatt!!Vagy egy új munkahely picit magasabb fizuval,és akkor jöhet a garzon??? :) :) :)

2010. febr. 23. 11:40
 17/18 A kérdező kommentje:
Érettségivel gyári munkánál jobbat nem hiszem, hogy találok.
2010. febr. 23. 13:23
 18/18 anonim válasza:
Amikor Magyarországon (azaz Otthon) laktam,egy Multicégnél dolgoztam érettségivel,havi 140 ezer nettóért!!Aki keres,talál!!Ne add fel!! :)
2010. febr. 23. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!