Mit csináljak, ha a lakótársaim éjjelenként fent vannak és nem tudok tőlük aludni? Egyetemisták.
"nem érdemes egyetemistákkal együtt laknod,ők teljesen más életet élnek."
Nem más élet ez hanem értelme van e annak amit csinálnak, és nincs semmi.Ahelyett hogy a tanulásra koncentrálnának elbliccelik az éveket és számottevő tudás nélkül végzik el az iskolát.És az is érthetetlen hogy nincs semmi tolerancia az emberekben ha mással együtt laknak.
Gondolom már dolgozol, de írok.:)
Próbáld ki a füldugót, komolyan. Nem hittem benne, mig be nem kerültem a kórházba pár éve, majd 5 hétig bent voltam, és tőlem 2 méterre egy horkoló, süvitő banyek...
Volt, hogy már sírtam, meg nappal aludtam, csak hogy ne legyek fáradt.
Aztán hoztak nekem füldugot, nem volt 100 forint, 3M a neve, ugy emlékszem,és gyógyszertári.
Ha ébreszteni akarod magad, akkor tedd a párnád alá a telefont, állitsd rezgőre is, hogy tuti meghalld.:)
Csak próbáld ki, megéri!:)
3:41-es vagyok. Na ,én is jó későn feküdtem le,a párom kb.hajnal 5 körül kelt,akkor már talán elszundíttam!Megértelek,mert nekünk is van két cicánk,és éjszaka ők is szoktak rosszalkodni,meg a telefon töltőket rendszeresen elrágják!És na,igen,nem egyszerű olyan lakótársakat találni,akik elviselik a háziállatokat!
Ha te bármit beszólnál az ő hangoskodásukra,úgyis jönne az,hogy "Mi meg a büdös macskáidat kell,hogy elviseljük!" !A füldugó is egy megoldás,de nekem nem vált be,engem egyszerűen idegesít,hogy a fülemben van,nem bírom elviselni..illetve legtöbbször oldalt fekszem,és egyszerűen nyomja a fülemet..Pedig hosszú távon mégis keresni kell valami más megoldást,mert gondolom, a munkahelyeden sem tolerálják állandóan,ha "beteget" jelentesz alváshiány miatt!!Vagy egy új munkahely picit magasabb fizuval,és akkor jöhet a garzon??? :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!