Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből jövünk ki egy...

Mennyi pénzből jövünk ki egy hónapban Kanadába?

Figyelt kérdés
Kanadába költözünk hamarosan a terhes feleségemel, oda kint fog meg szülni. 10-15 dolláros óraberbe fogok dolgozni. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi pénzből lehet odakint (nem szűkös körülmények között) kijönni?
2015. máj. 2. 18:19
 1/3 anonim válasza:
Attul fugg melyik reszre koltoznetek. Ha azt leirnad lehet tudnek segiteni picit :)
2015. máj. 18. 20:47
 2/3 anonim válasza:
Mi Ontarioban élünk 2009 óta, a fiunk itt született 2 éve, ebben a hónapban fog megszületni a kistesó. Egy átlag fizuból nem jövünk ki. Férjem dolgozik, én terhesen elvesztettem a munkám. Úgy döntöttünk háztartásbeli leszek, mert amit keresnék elmenne gyerekfelügyeletre és akkor még egész nap nem is lenne egyik szülő sem a gyerekekkel. Alap szintem gyerekkel kb minimum 2000-2500 dollár amiből meg lehet élni, de iszonyat szúkösen. Ebből nem telik csak a legalapabb dolgokra. Amúgy melyik városba jöttök? Ha Ontario akkor nyugodtan írj privit, mert amúgyis kevés az ismerősünk idekint, pláne a szintén gyerekes.
2015. jún. 9. 01:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Torontoba fogunk lakni.
2015. szept. 22. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!