Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen lakások...

Mit gondoltok az ilyen lakásokról?

Figyelt kérdés
Éppen költöző félben vagyunk és kiéztünk egy lakást, ami kb 1000 eurora jönne ki havonta tehát teljesen megfelelő ( Németorszgában élünk) de gondolkodtam h nem jelenthet e semmi akadályt az h a falak fa burkolattal vannak befedve, jobban tartja ez a hőt, melegebb hatást kellt?
2015. ápr. 20. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
mi is ilyenben lakunk, a nappaliban es az ebedloben is ilyen burkolat van. nem kelt szerintem melegebb hatast. igazabol nem tudom hogy milyen elonye lehet ennek, desing szerintem csak. praktikuma annyi talan, hogy mivel nalunk olajos festekkel van lekenve, ezert ha lenne gyerekunk, aki osszefirkalna, konnyebb lenne takaritani.
2015. ápr. 20. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a faburkolat, otthonos, melegebb érzetet kelt. Gondolom, időnként le kell kezelni, hogy szép maradjon, de a vakolt falat is kell festetni (igaz, ott variálhatsz a színekkel, felülettel.)

A rönkházakra azt írják, kevésbé száraz bennük a levegő fűtési idényben, nem tudom, hogy ez mennyire igaz a faburkolatra.

2015. ápr. 20. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Új burkolat, vagy régi.

Ha új, akkor nehogy valami kapitális falhibát (penészedés stb) próbáljanak elleplezni vele. Nincs állott, dohos szag?

2015. ápr. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!