Mennyire élhető város Budapest?
Bűnözés szempontjából mennyire rossz a helyzet? Vannak egyáltalán olyan környékek, ahol éjszaka is nyugodton kimehet az ember az utcára, akár egyedül?
Esetleg tudna linkelni valaki egy rangsort, ahol bűnözés szempontjából vannak összehasonlítva a nagyobb magyar városok?
Összehasonlítva a nyugati fővárosokkal (Berlin, Párizs, London, Amszterdam stb.) Budapest mennyire élhető?
Buda,főleg az 1.2.12. kerület biztonságos,mert kevés az alantas létforma és be is tévednek a helyi sünök eltessékelik őket. Tapasztalatból mondom,2.-ban dolgozom és a 12.-ben élek.
2. kerületben lakom, itt tényleg teljesen biztonságos. De én úgy alapvetően máshol se félnék. 6.-ban laktam még, ott voltak ugyan trollok, de nem bűnöztek, csak laktak. Exem nyóckerben lakott, ott se volt bennem sose félelemérzet, pedig mindkét helyen mászkáltunk kint éjjel is. Belső kerületek még éjjel is forgalmasak, tehát az meg amiatt nem veszélyes. Amit nem ismerek, az a külső kerületek éjszaka.
Londonnál Bp szerintem százszor jobb, a többiről nem merek érdemben nyilatkozni, nem ismerem őket annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!