Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik József, illetve Erzsébe...

Melyik József, illetve Erzsébet körút környéki utcában vennétek lakást, ahol a jó közbiztonság és élhető helynek számít?

Figyelt kérdés

2015. márc. 22. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehol,sok a Rikardó.
2015. márc. 22. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
A koruttol minel beljebb a Duna fele.
2015. márc. 22. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezek egyáltalán nem élhető helyek, mivel a szűk járdák rendszerint tele vannak huggyal, szárral, hányással, és egyéb nyalánkságokkal. Egy fertő. Főleg a nyolcadik kerületben jellemző ez, de a hetedikben is megvan.

Én a József utcában lakom, ezt leszámítva teljesen nyugodt, biztonságos a környék.

2015. márc. 22. 19:27
 4/7 Kincsesne ***** válasza:
0%
ÉLHETŐNEK SZÁMÍTÓ HELYEKET csak a nagyvárosokon KÍVÜL talál.
2015. márc. 29. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:

3-asnak totál igaza van, de nem csak a VII. VIII.-ik kerületre vonatkozik, hanem a VI.ra is ugyanúgy.

VII.ker a körúttól beljebb nem feltétlenül élhető hely a rengeteg szórakozóhellyel.

A VIII.-ikat nem tudom.

VI.-ik, VII. ker némely részei a Szinyei -Felsőerdősor - Rottenbiller u. vonalától válik élhetővé... kivéve persze pl. a "Chicago"-t

2015. márc. 29. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak a József krt. mentéről nyilatkozhatom, mivel ott élek (Nagyfuvaros u., VIII. kerület)

Rengeteg a régi - részben igaz, részben legenda - történet a kerület ezen részéről, de ez azért nem teljesen igaz. A közbiztonság úgy-ahogy rendben van, sötétedés után is minden félelem nélkül merek elsétálni a Blahától vagy épp a Harminckettesektől hazáig. Persze ez attól is függ, milyenek az adottságaid. Ha betegeskedő, idős nyugdíjas, gyenge testalkatú nő, kisgyermekes személy vagy, inkább kerüld a helyet a biztonság kedvéért.

Ezt leszámítva persze sok apró kellemetlenség éri az embert a környéken, ahogy más is írta, nagyon mocskos a kerület, volt már olyan (kicsit beljebb mondjuk a körúttól), hogy a bűztől elhánytam magam. Ezen kívül sok a rikárdó, a csöves, a külföldi (nem a mindenre rácsodálkozó, fényképezőgépes japán turista), de ezek jellemzően nem bántanak, ha nem foglalkozol velük.

Ami kifejezetten elit környéknek számít errefelé, az a Corvin pláza mögötti sétány, de oda kicsit több della is kell.

2015. máj. 2. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon régen nem jártam a Mester utca környékén, meglepő, mennyire rendezettek az utcák, felújított házak, díszburkolat stb. De pl. a sok kisebb-nagyobb önkiszolgáló vagy büfé is vonzza a nem napon barnultakat.
2015. máj. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!