Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek van problémája a társash...

Kinek van problémája a társasházi közösséggel, ahol lakik?

Figyelt kérdés
Egy éve lakunk itt, itt akartunk "letelepedni", már baba is van. De a lakók (majdnem az összes) jó esetben ha éjfélkor abbahagyják a dübörgést és az ordítozást. Még a lépcsőházban is csorda módjára vonulnak, mindegy, hány óra van. A gyerek hajnalig a szobőája helyett a nappaliban alszik, annyira ordít és zörög mindenki. Szerintem még házirendünk sincs. Mit lehet tenni ebben az esetben? Költözni nem tudunk. Ez egy új építésű ház a 11. kerületben, tele nappal jól szituáltnak tűnő emberekkel...
2010. febr. 19. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:

A társasházaknak az az átka,hogy együtt kell élni a zajokkal is.Hiába van házirend,hiába szólsz senki nem fog megváltozni,csendesebb lenni a másik két szép szeméért..Az igazság az,hogy senkinek,ahogy neked és nekem sem tűnik fel,hogy hangoskodnánk..Ugyan ki gondolná azt,hogy a konyhában a széket végig húzod a kővőn,a szomszéd bútor tologatásnak fogja hallani??

Lehet hogy te neked nem fog feltűnni,de lesz idő amikor a te gyermeked miatt fognak kiakadni,mert egész nap csak szaladgál,vagy hallani,hogy sírdogál stb...Gondolom neked sem esne jól ha valaki rád kopogna,hogy legyetek csendben..A zajokat meg kell szokni...Vagy pénzt áldozol és hangszigetelést csináltok..

2010. febr. 19. 22:23
 2/9 anonim válasza:
nekünk a sok bornyú belement a panelprogramba. Kicserélik az aránylag nem is rossz állapotú fa ablakokat műanyag abszolút légmentes ablakokra és körbeszigetelik ezzel a sz@rral az egész házat, de a régi radiátorok amradnak, tehát kib@szott meleg lesz, meg fogunk rohadni.ez a hungarocel meg amúgyis penészedik amire mellesleg allergiás vagyok. Meg rovarok is befészkelnek alá. Máshol már verik le itt meg most cisnálják. a sok barom meg aláírja azt se tudja miaz. és mindezért még fizetni is fogunk! ...
2010. febr. 19. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudom, ez off, de ilyenkor mindig örülök, mert nálunk pont az ellenkezője van: olyan csend van pl., mintha sem felettünk, mellettünk, alattunk nem lakna senki. A lépcsőházban sincs állatkodás. Házirendnek kell lenni és ki kell függeszteni az épületben. Persze, ez olyan, mint a lakat, ami csak azt tartja távol, ki nem akar betörni. Vagyis csak a normális gondolkodású emberek próbálnak alkalmazkodni hozzá.
2010. febr. 19. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a elettünk lakó nem tudom, mit csinál, de mintha percenként leejtene egy biliárdgolyót, a szomszédomnak meg rácsos ajtaja van és amikor becsukja, kong akkorát, mint az állat! Éljen a panel!!
2010. febr. 20. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
jajj ne is kérdezd... szörnyű... a kukák körül undorító minden,mert szó szerint kifolyik a genyó...nem bírják a pet palackot összegyűrni,és az 50m-rel távolabbi szelektivbe vinni. emiatt mindig nyitva a kuka,szétfújja a szél... a sz.ros pelenkától kezdve minden... a lépcsőház dettó. és persze nem szólhatok, mert a sok idióta max összekaristolná az autómat reggelre, hálából... ez van!
2010. febr. 20. 05:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez van. A felettem lakó egyfolytában ordítozik a gyerekeivel és a férjével, múltkor el is áztatott. Mellettem egy partizós 50 éves csaj lakik, múltkor hajnal 4-kor tudtam elaludni. Miatta költöztem át a másik szobába, ahol kevésbé hallatszódik az idegesítő röhögése és a zene. Alattam hülye kis tinik laknak, akiknek hétköznap jut eszébe oltári nagy bulit csapni... ki vagyok már én is akadva. De mit lehet csinálni? El kell viselni :(
2010. febr. 20. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

én is a 11ben lakom, de sokkal jobb házban. mmint emberileg jobb. igaz távhős, meg panel-jellegű, de néha sokkal értelmesebben viselkednek, mint ahogy azt egy effajta közösségtől remélné az ember.

fél éve sincs hogy itt lakok, de a szomszéd idős bácsi még a kalapját is megemeli, ha az utcán találkozunk :)

ami néha zavar, hogy xar a bejárati ajtóm, és még azt is hallom, ha valaki sóhajt egyet a lépcsőházban. de ezt legalább tudom orvosolni...

2010. febr. 20. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:

az alattam lakó banya állandóan zaklat, de olyanokkal, amik annyira nyilvánvalóan nem igazak, hogy nem tudok mit mondani. olyanok, hogy fúrok egész nap, olyankor mikor nem is vagyok itthon, ráadásul fúróm sincs. valami idióta állandóan nyitva hagyja a liftajtót a 8-on, így néha mászhatok fel a 10-re gyalog. boldog-boldogtalant beengednek a lépcsőházba, ha az hazudik valami jót, már a gondnok is szólt, hogy nem kéne. a velem szemben lakó sztem komplett elmebeteg. nyár éjjel 2ig hallgatom, ahogy a 14éves lányok a játszótéren piálnak és hangoskodnak. néha egy másik mellettem lakó éjjel bömbölteti a TV-t.

engem zavar, hogy nincs még panelprogram(fűtéskorszerűsítéssel!!), mert buta meleg van, pedig csak a csövek fűtenek, a radiátorok le vannak zárva. és fizethetem a csillagászati összegeket a semmiért.

2010. febr. 20. 15:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Valamilyen értelemben jó olvasnom, hogy nem vagyok egyedül. Vagyis hogy nem jó, nagyon szomorú, de ezek szerint sajnos ez máshol is így van. Igazából már több társasházban laktam, a legdzsuvábbtól a valamelyest elit környékig, és sajnos pont a valamelyest elit helyen tapasztalom a legrosszabbakat, a 8. kerületi cigányputri háznak a lakói kutúráltabbak voltak ennél. Ott lakott egy híres roma énekesnő és mindig hajnali 2-kor próbált. :))) De neki legalább gyönyörű hangja van, őrá soha nem haragudtam, kifejezetten jó volt rá elaludni. :) A többi ház teljesen csendes volt. Illetve egyszer fölöttem lakott egy öreg néni, aki napközben folyton öklendezett meg krákogott, azt nagyon nem volt jó hallgatni. :) Szóval akkor nyugodjak bele? A hangszigetelés ér valamit? 3 éven belül el akarunk költözni, így nem éri meg megcsinálni. Csak ha majd szükség lenne rá az új helyen...
2010. febr. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!