Milyen ágymatracot érdemes venni? Milyen típusút válasszak?
160x200-as Fa ágykeretbe való matracot szeretnék venni de nem tudom melyik lenne a számomra leginkább ideális..
A súlyom 75kg és oldalt fekve szoktam legtöbbet aludni..
Még csak egy üzletben voltam eddig ahol valami Kókusz-Lux matracot ajánlottak, de kipróbálás után kicsit keménynek éreztem rögtön az után hogy csak leültem rá.
Én a rugós matrac felé húzok mert talán a puhább matrac kényelmesebb..
de azért belesüppedni sem szeretnék..
Csak nem tudom hogy a rúgós matrac elég strapabíró és időtálló-e,
nem kezd-e el a rugó nyikorogni vagy kitörni..
Nektek melyik típusú vált be?
Minden ember más, teljesen mindegy, mit mondok, nekem mi vált be. Több üzletbe is menj el, és próbálj ki minél több matracot, ki fogod tapasztalni, számodra melyik a legkényelmesebb.
De a rugós matracot (mint szerkezetet) nem ajánlom, előbb-utóbb nagy eséllyel kényelmetlen lesz, csak idő kérdése.
nézel a neten gyártókat, felkeresel üzleteket, és kipróbálod őket.anyagát tekinte is igen sokféle van és mindenkinek más jön be, nem csak keménységre, hanem anyag összetételre is, aztán még a komfort zónák számát is figyelheted.vannak téli/nyári oldalúak
rugós nem feltétlen puhát jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!