Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Félek Budapesttől, van rá okom?

Félek Budapesttől, van rá okom?

Figyelt kérdés
Egy kis 3000-es faluban élek de 5 évig voltam szekszárdon koleszos. 19 éves fiú vagyok. Pestre szeretnék költözni de rettegek az ottani élettől. Rengeteg rosszat hallottam. Ha belegondolok hogy ott élek olyan mintha egy rémálomba csöppennék. Félek a rengeteg embertől a hatalmas várostól és a magánytól. Szerintetek meg tudnám szokni úgy hogy boldogan éljek?

2015. ápr. 7. 06:04
1 2
 11/14 anonim válasza:

Van alapja a félelmednek. Annak ellenére, hogy iszonyú sokan élnek itt, az emberek egyáltalán nem ismerik a közvetlen közelükben élő többi embert. A magány és a tömeg itt együtt jár.

Nagyon szomorú, hogy nyíreségtől vasig mindenhonnan "pestre" áramlanak az emberek, mert az a képzet terjedt el, hogy itt megtalálják a számításaikat az emberek, itt meg tudnak élni, míg otthon nem.

Ha otthon nem tudsz boldogan élni, itt Pesten még kevésbé fogsz. A belváros mocskát, a mérhetetlen koszt, a zajt, a lepukkantságot nem fogod megszokni sosem.

2015. ápr. 11. 22:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Nemtudom hogy mèg látni fogja valamelyik korábbi válaszoló vagy sem.

Felköltöztem és 1 hét alatt remek baráti társaságom lett. Viszont ahhoz képest hogy Fővárosunk rettenetesen koszos, de ettől eltekintve egész jó.Köszönöm szépen mindenkinek :)

2015. szept. 28. 01:58
 13/14 kovpet ***** válasza:
Na ugye :)
2015. szept. 28. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Budapesten születtem, itt éltem sokáig, mégis az első adandó alkalommal kiköltöztem az agglomerációba. Mi volt az oka? Koszos, zajos, elviselhetetlen a tömeg, kisgyerekkel meg egyszerűen pocsék. Sokkal jobb kint.
2015. szept. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!