Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok. Keres valaki...

Fiúk, lányok. Keres valaki albérletet Budapestre?

Figyelt kérdés
18/F
2010. febr. 17. 22:34
 1/5 anonim válasza:
90%
Ha ügyes vagy, akkor találsz olyan nénit, aki heti 2-szeri dugványozásért befogad.:)
2010. febr. 17. 23:24
 2/5 A kérdező kommentje:

hurrá...nemkell ahhoz albérlet, hogy néniket dugjak.

A kérdés komoly és várom azok válaszát aki hasonló cipőben jár, mint én aztán beszélhetünk.

2010. febr. 17. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én keresek majd, de csak március vagy áprilisba költözöm.. Nem tudom még hol keressem: neten vagy közvetítőnél érdemes vajh..
2010. febr. 18. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm lakótársat keres pesten!

Pont ma rakta ki az iwiwre!Bemásolom , hátha tudok segíteni vele! Szép napot!!

Budapesten 14kerületben két nő keres lakótársat 3szobás albérlet harmadik szobájába .A lakás felújított, a közlekedés jó, (a közelben park gyógyszertár boltok).Az albérlet díja közös költség rezsi kedvező. Részletekért érdeklődj 0670-5328210-es számon.

Feladó: ...tovább »

Schrancz Renáta [Rena,Rene

2010. febr. 18. 10:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, persze hogy segítettél és érdeklődni is fogok. De igazából van egy olyan helyzetem, hogy tudok egy albérletet a 6. kerületben ahova nyár közepe, vége felé lehetne beköltözni, ahhol én már tuti vagyok főleg ha tudok még keresni magam mellé két társat.

Szóval ha ti is kerestek csak írjatok.

2010. febr. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!