Molnar1990 kérdése:
Ezekkel van teli a vályogházam fala és kaparásznak és napi 2-3 mat elkapok mikor kijönnek de nagyon sok van belőle és teli van lukkal a ház mit tehetek ezek ellen és mik ezek?
Figyelt kérdés
Kopogos, rág tur és félelmetes. mert amikor meg probálom elkapni öket nekem támadnak vagyis repülnek és jo párszor nekem jönnek.... vagyis ön védelem szerintem ha bántom öket mikor elö bujnak akkor simán elvannak és vissza mennek lukba idővel és csinálják az uj lukakat meg a járatokat..
2015. márc. 17. 16:57
11/12 A kérdező kommentje:
itt egy kép a fiu ról ha jól tudom ez szarvas bogár.. de lehet tévedtünk ithon a családdal..
2015. márc. 18. 09:44
12/12 Nano Dream válasza:
Ez orszarvú bogár.Eszmei értéke 50.000 Ft.
Nem hiszem hogy a falból ki tudnád, irtani, ha kijön akkor meg már felesleges a méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!