Reális ár ez egy albérletben tett hétvégi látogatásért?
Szerintem reális!
Gondold végig,ha szállóba kéne menni.Vagy más megoldást kéne keresni.Két napra egy ágybérletért ennyi pénz nem sok!
Szerintem jogtalanul kérik el a pénzt!
Ugyanis te is és még a többi veled együtt élő lakótárs is kifizeti a rezsit meg mindent egy hónapra. Ha csak egyedül lennél a lakásban, akkor is ugyanúgy kellene fűteni, vizet használni, áramot fogyasztani, így ha ketten vagytok, az sem sokkal több. (Mert azért gondolom, hogy nem fürdötök egész nap.)
Általában a bérlés elején tisztázni szokták, hgoy lehet-e felhozni valakit vagy sem.
(amikor a barátnőmnél aludtam egy hétvégén, mert színházba mentünk, akkor sem kellett neki fizetni azért többet, mert én ott voltam.)
Elméletben reális, gyakorlatban már neccesebb. Nem az ezresre gondolok, hanem arra, h akarsz-e olyan emberekkel összeköltözni, akik megszámolják a zacskóba a rizsszemeket?
Hidd el találni fogsz olyan albit, ahol nem gond, mivel oda-vissza.
párom nekem az előző albérletben majdnemhogy bennlakott,volt saját kulcsa is,mégse fizettem többet...rezsi nekünk is fejenként 6-7ezer,pofátlanság lett volna,ha havi 15 napot nálam van,és akkor álljuk mi az összes reszit ,vagy mi?
én nem laknék ilyenekkel...
ennél normálisabb lakotársakat találsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!