Hogyan lehetne megszüntetni a konnektorból áradó hamutartó szagot?
Ok, rendben, véletlenül kihagytam a kérdésemből, hogy a szomszédoktól jön át a szag. De miért kell egyből nekem esni?
Pl, másik szomszédnál (szintén konnektoron át) halljuk, hogy csukják össze az ágyat, a kisgyerek zenélős játékkal játszik, hallom a messenger pittyegését stb. Ez a panel átka. Sajnálom, ha nem hiszitek el. Egyébként itt most nagyon fúj a szél, az előbb odatettem a kezem a konnektorhoz, és érzem, hogy jön át a levegő.
A másik, hogy nem egy csitri vagyok, aki unatkozik, és kamu kérdésekkel bombázza a gyakorit.
De, egy unatkozó valaki vagy, aki itt elmeroggyant dolgokkal próbálkozik!
Pár példa, talán felfogod:
Ülsz az autóban, hallod az esőcseppeket a kocsira esni, de a víz nem megy be! Jééé
Az akváriumot is kocogtathatod bármely oldalról, a hang jön, a víz nem! Kétszer jééé!
Ne keverd a hanghullámok terjedését az anyagok terjedésével. Abból a konnektorból ugyan nem jön szél, az tuti. Hacsak a szomszéd ki nem nyitott minden ablakot, de előbb átfúrt hozzád a konnektoron át, hogy a huzat távozzon!
De erre viszont kicsi az esély.
"qkker1" Lazulj már el, nem csak mmfal kábel létezik panelban. Minimális tiszteletet add már meg a másiknak. Ha akarsz segíteni akkor szűkitsd a dolgot irányított kérdésekkel, ha nem akkor lapozz tovább. Nem kell oltogatni.
Miért olyan nehéz elképzelni, hogy itt bevannak csövezve a lakások a közös villanyóra dobozba, ahova beáramlik a cigifüst.
Valószínüleg a kérdezőnél a legjobb a szagelszívó, és szív ahol bír. Nyílván jól záródó műanyagablak és ajtó van.
Kedves névtelen kolléga:
nem oltogatok, csak mezei tényeket közöltem, a panelokban csak MMFAl-t használtak, és nem csövezték be!
Úgy látom, nem csak nálunk probléma:
Nálunk a szobákba jön fel a füst a konnektorok vezetékén-résén át. A gyerek ágya pont egy konnektor mellett volt, még jó, hogy hamar észrevettem, mérgemben belenyomtam egy jó adag gyurmát....tutira szigetelt.
De a nagyszobában is füst van, alul új albérlől vannak, füstölnek rendesen.
Szóval ez van, a panel nem egy leányálom.
Itt a link, hátha még kitaláljátok, hogy én írtam:
"Ha átjön a cigifüst akkor gondolom a falban egy átmenő lyuk van, a két oldalán egy "konnektorral".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!