Hogyan lehetne megszüntetni a konnektorból áradó hamutartó szagot?
Gondolom társasház és a szomszédok dohányoznak.
Lekapcsolod a biztosítékot, leveszed a konektort, és sziloplaszttal kinyomod a kábelvezető csövet.
Mondjuk elég aggályos, ha ezen átjön a szag, hogy nem-e tudja a kábeledet valahol megcsapolni...
A kérdés szimpla kitaláció, kirohanás a dohányosok ellen.
A konnektoron keresztül ilyen formán nem tud átáramlani a füst egyik lakásból a másikba, mert nincsenek fizikai kapcsolatban egymással.
Egyébként volt már ilyen jellegű kérdés(talán ugyanezen kérdező?), hogy középső lakásban lakik, és mindenhonnan dől hozzá a cigiszag.
Én is kinyomtam egy kis sziloplaszttal a padláson végződő csöveket, mert csorgott a kondenzátum.
A lakásból megindult felfele a meleg levegő, viszont a padláson lehűlt, és lecsapódott a pára, és szépen visszacsorgott. Főleg a termosztátnál. Szóval kinyomtam egy kevés sziloplaszttal.
"Miért lenne kamu a kérdés??? Panelban lakunk, miért olyan hihetetlen,"
Na pont ezért, panelban nincsen csövezés, MMFAl vezeték van közvetlenül a betonba falazva, nincs amin átmenjen a füst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!